Lise Yorum ve Soruları sağlık meslek lisesi hemşirelik ve ATTlerin paylaşım alanı. haydi toplanın =))

Sanmam öyle ortalamaya bağlı olduğunu üniversite mi canım bu :)
Bizim zamanımızda 250 tl alıyorduk biz ayda ama özel hastaneler 400 e kadar verebiliyordu şimdi durum nedir hiç bilmiyorum 2010 lardan bahsediyorum çünkü.

Dışarıda derken il dışında mı okuyorsun,eğer il dışında okuyorsan,okuluna yakın yerleri tercih et, lise sonda staj yapacaksan 3 gün staj 2 gün okul var,eğer staj yerinden memnun kalmazsan staj yerini değiştirme imkanın var,maaş 300 civarı olur en fazla önce öğrenci yer bulmaya çalışır eğer bulamazsa okul yönetimi ayarlar.

Ha yok ben zaten okul zamanki okula yakin yeri tercih edicem ama bize ddilerki bu yaz staj var dediler yaz olduğu için bende evinin olduğu yerde goremek isterim staji o yüzden yani

Ha yok ben zaten okul zamanki okula yakin yeri tercih edicem ama bize ddilerki bu yaz staj var dediler yaz olduğu için bende evinin olduğu yerde goremek isterim staji o yüzden yani
Yaz stajı içinde ama okulunuzdan öğretmenler gelip sizi kontrol edecek hastanede,eviniz uzaksa il dışından gelip kontrol edebilirler mi her hafta.

Yok simdi ben adanada oturuyorum ama malatya da okumaktayim ATT bolumu 2.sınıf bize bu yaz staj olacağini söylediler yani bende diyorumki ben malatya da okuyorum ama adanada oturdugum yerde staji görmek istiyorum orda ben yurt da kaliyorum evimde olmak dağ iyi o yüzden bend e hani yaz staji kaldigim yerde gorebilirmiyim devrim ama olmazmi

Yaz stajında olsa okulunuzda ki hocalar her hafta hastaneye kontrole gelir siz staja geliyor musunuz diye,Malatya'dan Adana'ya nasıl gelecek hocalar.

Hiim zaten malatyadan adamaya gelme gibi bir imkanları yok yani öyle olmaz simdi o zaman ben staji galiba okuduğum yerde gorucem mecbur

Endişelenmene gerek yok ailenin oldugu yerd e de yapabilirsin bunun için orda bi devlet hastanesiyle anlaşman gerekir hocalarına sor bu konuda bilgileri vardır seni yönlendirirler zamanında çok arkadaşım yaptı bu şekilde stajlarını nasılsa her şehirde yapıluıyor ordaki hocalar gelip bakabilirler ya da hastaneyle okul iletişimde kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…