Lise 2 de hangi dersleri göreceğim ?
Merhaba. Anestezi bölümünün çalışma hayatı olarak 5 yıldır içindeyim seviyorum işimi. Ve tavsiye ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Staj maasi 300civari bir seydi yanlis hatirlaniyorsamMerhaba ben lise 2.sınıf. ATT öğrencisiyim ben stajları merak ediyorum bu staj yerleri neye göre belirleniyor karne ortalamasının önemi varmı acaba illa okuduğumuz yerde görmek zorundamıyiz ben dısarida okuyorum liseyi oturduğun yerdeki hastanede staj yapma imkanım varmı bu konuda beni bilgilendirir deniz çok sevinirim ha bide ATT staj maaş ı ne kadar acaba
Bizim staj zamanimizda sözde eve yakin hastanelere veriyolardiHiim teşekkür ederim peki staj göreceğimiz yerler hakkında bir bilgin varmi
Diş protez okudum benPeki siz hemsiremisiniz attmi
Hoşbuldum. Hiç pişman olmadım şahsen
Stajda ooo neler yapmadım ki çokk güzel geçti staj zamanlarım enjeksiyonlar,damar yolu açmalar,dosya yazma, ilaç uygulamaları, kalp masajı, kan alma, hasta takipleri, dişik attım, doğum yaptırdım ve daha bi çok sey her şey çok güzeldi anlayacağın.
Ve kan alma enjeksiyon yapma serum takma gibi şeyleri 10. sınıfta öğreniyrsun arkadaslarının üzürinde deniyosun aynı zamanda onlarda senin üstünde bu mecburiydi bizde.
Başka bir şey sormak istersen buralardaym
Merhaba bende size biseler sormak istedim de şey ben 2.sinif ATT bolumundeyim ben bu stajlari merak ediyorum yani staj göreceğimiz yer karne ortalamsina bagli diye bize duydum dogrumu acaba ve ne kadar ücret aliniyor ayrıca okuduigumuz yerdeki illa staji gorecegizHoşbuldum. Hiç pişman olmadım şahsen
Stajda ooo neler yapmadım ki çokk güzel geçti staj zamanlarım enjeksiyonlar,damar yolu açmalar,dosya yazma, ilaç uygulamaları, kalp masajı, kan alma, hasta takipleri, dişik attım, doğum yaptırdım ve daha bi çok sey her şey çok güzeldi anlayacağın.
Ve kan alma enjeksiyon yapma serum takma gibi şeyleri 10. sınıfta öğreniyrsun arkadaslarının üzürinde deniyosun aynı zamanda onlarda senin üstünde bu mecburiydi bizde.
Başka bir şey sormak istersen buralardaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?