Lise Yorum ve Soruları sağlık meslek lisesi hemşirelik ve ATTlerin paylaşım alanı. haydi toplanın =))

merhabalar :) öncelikle hayırlı olsun. benim ailem ve çevremdekiler de çok seviyorlar hemşirelik mesleğini ve tabi bende seviyorum en önemlisi.. ve istyerek gitmiş bu bölüme istemeyen birisi hem asla çekemez o dersleri hem mesleğe yaraşır davranamaz çünkü erçekten benm hözümde çok kutsal bi meslek.
geleyim sorduklarınıza. evet dersler 15 16 yaşında bi genç için zor geliyo ilk başta. latince kelimeler falan var. anatomi fizyoloji var sadece ilk sınıfta arkadaşımız zorlayacak olan. ama onuda çalışarak halledebilir..
asıl sorun 2. sınıfta. biraz ağır 2. sınıf derslerimiz ama dediğim gibi çalışıncaa olmayacak hiç bi zorluğu yok yeterki öğrenmek istesin..
ben kendm şu anda ebeliği kazandım bu yıl aydında okuyorum ve lisede aldığım eğitim o kadr mükenmmeldi ki herşeyi biliyo gibi hissediyorum şu anda. tabi bnm hocaları gerçekten çok deneyimli ve iyi eğitim almışlardı onlara burdan sonsuz teşekkürler..
bira uzun oldu ama yardımcı olmak istedim aklınızdaki sorulara.bişeye taakılacak olursnız her şeklde yardımcı olurum.. saygılarımla :))

hemşirelik mi? neler yapıyosun şimdi çalışıyo musun ünide misin kpss ye girdin mi :))

Çalışmaya başlayacaktım canım ama annemin ameliyat olayı çıktı bakacak bi ben varım herkes çalışıyo bende girmedim işe ona bakıyorum Kpss'ye girdim sonucların acıklanmasını heyecanla bekliyorum

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim okul açılalı iki ayı geçti bakalım anotomiden herkes biraz korksun demişti ama şimdilik hiç sıkıntı yok meslek esasları ve anotomi dersni çok seviyor latince kelimeleri aynı gün ezberliyor istekli ve çok arzulu beni çok mutlu ediyor onun bu istegi kızımada hep söylüyorum azim ve çalışmayla herşeyin üstesinden gelirsin diye istediği okul ve istediği bölüm olmasıyla nedeniyle sanırım çok hevesli ve zorlanmadan devam ediyor allah inş. seninde yolunu açık eder senin okulunda hayırlı olsun inş. çok başarılı bir saglık çalışanı olman dileğiyle

atama bekleyen hemşireler burda mııı?

Merhaba arkadaşlar bende lise 1 sağlık meslek lisesindeyim hemşirelik bölümündeyim yalnız bu yıl bana biraz zor geldi hani anatomide latince yaa hep bu işin içinde nasıl çıksam bilemedim

Merhaba arkadaşlar bende lise 1 sağlık meslek lisesindeyim hemşirelik bölümündeyim yalnız bu yıl bana biraz zor geldi hani anatomide latince yaa hep bu işin içinde nasıl çıksam bilemedim

Okul bittiğinde şunu diyebilirsin ilk sene ne kadar kolaymış keşke daha çok çalışıp diploma notumu yükseltseymişim
Ben öyle demiştim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…