merhaba kızlar bende inş. bir hemşire annesi olucam kızım bu yıl yeni başlayacak bir kere çok heycanlıyız ve sevinçliyiz çünki çok istemişti hemşireliği ama şimdi etraftan biiraz gözünü korkutmuşlar dersleri çok zor herkes okuyamaz diye sizlere sormak istiyorum ilk yıl hangi dersleri alıyorlar sahiden bu kadar zormu hepinize başarılar dilerim
Bende geldimm sml mezunuyum ve sınavı bekliyorum
hoşgeldin canımm :)
bu yıl mı mezun oldun sende. atamaları mı bekliyosun sende benm gibii
Evet canım bu yıl mezunum bende
hemşirelik mi? neler yapıyosun şimdi çalışıyo musun ünide misin kpss ye girdin mi :))
merhabalar :) öncelikle hayırlı olsun. benim ailem ve çevremdekiler de çok seviyorlar hemşirelik mesleğini ve tabi bende seviyorum en önemlisi.. ve istyerek gitmiş bu bölüme istemeyen birisi hem asla çekemez o dersleri hem mesleğe yaraşır davranamaz çünkü erçekten benm hözümde çok kutsal bi meslek.
geleyim sorduklarınıza. evet dersler 15 16 yaşında bi genç için zor geliyo ilk başta. latince kelimeler falan var. anatomi fizyoloji var sadece ilk sınıfta arkadaşımız zorlayacak olan. ama onuda çalışarak halledebilir..
asıl sorun 2. sınıfta. biraz ağır 2. sınıf derslerimiz ama dediğim gibi çalışıncaa olmayacak hiç bi zorluğu yok yeterki öğrenmek istesin..
ben kendm şu anda ebeliği kazandım bu yıl aydında okuyorum ve lisede aldığım eğitim o kadr mükenmmeldi ki herşeyi biliyo gibi hissediyorum şu anda. tabi bnm hocaları gerçekten çok deneyimli ve iyi eğitim almışlardı onlara burdan sonsuz teşekkürler..
bira uzun oldu ama yardımcı olmak istedim aklınızdaki sorulara.bişeye taakılacak olursnız her şeklde yardımcı olurum.. saygılarımla :))
atama bekleyen hemşireler burda mııı?
attyim tercih yaptım bekliyorum haftaya açıklanır diyorlar :)
açıklansın ya ölücem yoksa stresten :18:
aynen ya aylarca bunu bekledim inşallah hayırlısı olur hepimiz için :)
İnşallah canım :18:
Canım ne yaptın atandın mı :)
Yok ya hemşire aldıkları yerler hep doğuydu bende en uygun olanlarını yazdım ama nafile olmadı şanssızlık sanırım :26:
olsun bıtanem hayırlısı neyse o olsun senin için
bende inceledim hemşire kadroları hep doğudaydı gerçekten :/
Merhaba arkadaşlar bende lise 1 sağlık meslek lisesindeyim hemşirelik bölümündeyim yalnız bu yıl bana biraz zor geldi hani anatomide latince yaa hep bu işin içinde nasıl çıksam bilemedim
Okul bittiğinde şunu diyebilirsin ilk sene ne kadar kolaymış keşke daha çok çalışıp diploma notumu yükseltseymişim
Ben öyle demiştim çünkü[/I]
Korkutma beni yaalise 2 ve 3 nasıl peki ?
En zor 2, 3-4 en güzel senelerin olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?