• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlık mesleğe gidebilir miyim?

Balkabagi98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
105
0
46
Kırklareli
Bildiginiz gibi 9 haziran'da 8. sınıfların sbs'si var :) ben anadolu sağlık meslek lisesi istiyorum hemşirelik alanı . Taban puanı 382 tavanı 427 . Benım 6. sınıf puanım ise 402 7. sınıf 407 . Bu sene kac puan almam gerekir ? 48 kontenjanı var çünkü . Sizce gidebilir miyim?

canım sen elinden gelenin en iyisini yap ondan sonra tercihlerini düşünürsün sınavdan önce çıtayı yüksek tut kendine sınır koyma ne kadar almam gerekir gibilerinden.ayrıca puanlara aldanma önemli olan sıralama.

Bildiginiz gibi 9 haziran'da 8. sınıfların sbs'si var :) ben anadolu sağlık meslek lisesi istiyorum hemşirelik alanı . Taban puanı 382 tavanı 427 . Benım 6. sınıf puanım ise 402 7. sınıf 407 . Bu sene kac puan almam gerekir ? 48 kontenjanı var çünkü . Sizce gidebilir miyim?

Öncelikle sınavda başarılar dilerim :)
Sınav puanların bence çok iyi.Bu sene de bu civarlarda alsan bence girersin istediğin Sağlık Meslek Lisesi'ne.Tabi taban puanlarının durumu da önemli yani eğer çok yükselme olursa bir şey diyemeyeceğim.Sen yine de elinden gelenin en iyisini yap.
Tercihler sınav puanı açıklandıktan sonra yapılacak bu arada :)

Son düzenleme:
Back