- 3 Aralık 2006
- 3.073
- 131
- 688
- 63
O çığlıklar tatili böldü
Erdoğan Abant'tan talimat verdi, vücudu yanan çocuğu para için bekleten tıp merkezi kapatıldı
Adana'da tüpgaz yangınında önceki gün çeşitli yerleri yanan İbrahim (8) ve kuzenini, 230 YTL sevk parasını veremedikleri için acılar içinde bekleten Özel Hacettepe Tıp Merkezi, TV'de görüntüleri izleyenlerden büyük tepki gördü.
ERDOĞAN BAKAN'I ARADI
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, kısa bir tatil için Abant'ta bulunan Başbakan Erdoğan'ın olayı duyunca kendisini aradığını belirterek "Gereken bilgileri verdim. Sonra da Adana İl Sağlık Müdürlüğümüz harekete geçti" dedi.
Bugün çok gazetede ilk sayfadan verilen bir haber bu!..
Ben şahsım adına önce başbakanımıza,sağlık bakanımıza,Adana valiliğine ve Adana il sağlık müdürlüğüneteşekkürü borç bilirim..Çünkü bu talimatla,tıp merkezi 4 gün süre ile kapatıldı.
Madalyonun öteki yüzü de sanırım şu:Herkes her ihtimale karşı çantasının bir köşesinde mutlaka birkaç adet basın kuruluşunun telefon numarasını bulundursun,çünkü bazen bu kadar şanslı da olmayabiliyorsunuz!...Ama bir gerçek de şu ki,o çocuğun acı içindeki çırpınışları beni çok üzdü!..
Son düzenleme: