• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlık kurulu engelli raporu

Ozlemy22

Çok şükür Rabbim ❤😇
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
293
102
103
28
Geçen hafta sağlık kuruluna başvurdum engelli raporu alıp haklardan yararlanmak için maaş indirim vs
Birden fazla hastalığım var ve kronik aranızda bilen varmı %de kaç alırım
Orta derece uyku apnesi
Astım
Tip2 solunum yetmezliği
Durmuş hidrosefali
Boyun düzleşmesi ve bel fıtığı

Geçen hafta sağlık kuruluna başvurdum engelli raporu alıp haklardan yararlanmak için maaş indirim vs
Birden fazla hastalığım var ve kronik aranızda bilen varmı %de kaç alırım
Orta derece uyku apnesi
Astım
Tip2 solunum yetmezliği
Durmuş hidrosefali
Boyun düzleşmesi ve bel fıtığı
Merhaba annem de engelli ben yüzdesini sizin için hesaplayamam ama annemdeki hastalıkları söyleyeyim siz ona göre tahmin edebilirsiniz belki. Bir de internette yüzdeler için nasıl hesap yapıldığına dair yazılar mevcut. Annemde kalp kapakçığı yetmezliği, tek böbrek ve böbrek yetmezliği başlangıcı, ileri derecede depresyon, astım, varis , sol kulakta duyma kaybı, gözde görme bozukluğu, skolyoz mevcut. Bütüüün bunlarla %50 anca oldu. Belki unuttuğum vardır bilemiyorum.

Merhaba annem de engelli ben yüzdesini sizin için hesaplayamam ama annemdeki hastalıkları söyleyeyim siz ona göre tahmin edebilirsiniz belki. Bir de internette yüzdeler için nasıl hesap yapıldığına dair yazılar mevcut. Annemde kalp kapakçığı yetmezliği, tek böbrek ve böbrek yetmezliği başlangıcı, ileri derecede depresyon, astım, varis , sol kulakta duyma kaybı, gözde görme bozukluğu, skolyoz mevcut. Bütüüün bunlarla %50 anca oldu. Belki unuttuğum vardır bilemiyorum.
Geçmiş olsun... nöroloji %10 vermiş uyku apnesine
Diğerleri ne verir bilemiyorum ama %40 in üstünde olması gerekiyormus 😞
Durumum okadar kötü ki nefes alamıyorum uzanıp uyuyamiglrum merdiven bile çıkamıyorum
Keşke sağlığım olsaydı da...

Böbreği nakil, şeker ve tansiyon hastası arkadaşım yüzde yetmiş almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Uyku apnesi, boyun düzleşmesi zaten artık sıradan rahatsızlıklar… çok geçmiş olsun.

Böbreği nakil, şeker ve tansiyon hastası arkadaşım yüzde yetmiş almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Uyku apnesi, boyun düzleşmesi zaten artık sıradan rahatsızlıklar…
Uyku apnesi cihaz yazıldı omur boyu kullanmam gerekiyor bide solunum yetmezliği çok kötü oksijenim düşüyo kan gazi sıkıntılı kaç kere yoğun bakımda yattım

Uyku apnesi cihaz yazıldı omur boyu kullanmam gerekiyor bide solunum yetmezliği çok kötü oksijenim düşüyo kan gazi sıkıntılı kaç kere yoğun bakımda yattım
Görünüşte fiziksel engeli olmayıp böyle rahatsızlıklar yüzünden engelli raporu alan başka tanıdığım yok. Hani fikir olsun diye yazmıştım. Allah sağlık sıhhat versin

Geçmiş olsun... nöroloji %10 vermiş uyku apnesine
Diğerleri ne verir bilemiyorum ama %40 in üstünde olması gerekiyormus 😞
Durumum okadar kötü ki nefes alamıyorum uzanıp uyuyamiglrum merdiven bile çıkamıyorum
Keşke sağlığım olsaydı da...
Evet %40 olması gerekiyor. Baltazar yöntemiyle de baya kırpılıyor değerler. Babam da engelli raporuyla emekli oldu. Yüksek tansiyon ve kalp hastası onun da %50 üzeri.

Merhaba sonucunuz ne oldu, yuzde kac verdiler acaba merak ettim

Back
X