Anket Sağlık konusunda tercihimiz

Sağlık konusunda tercihimiz

• Özel dr/Muayenehane

OY: 0 0,0%
  • Özel hastane

OY: 14 53,8%
  • Devlet hastaneleri

OY: 12 46,2%

• Ankete Katılan
    26
cogunlukla devlet hastanesine gidiyorum ama dis hekimi, kadin dogum uzmani vb. gibi daha hassas durumlar icin ozel doktora muayenehaneye gidiyorum.

sanırım daha çok özele gidiyorum paralarımı çalıyor onlar da ayy rabbim şifa versin de gitmeyelim

Devlet ve üniversite.
Özel nadir.

Özel hastane, kesinlikle daha çok ilgileniyorlar. Devlet hastanelerinden o kadar çok çektim ki illallah dedim.

özel hastane veya devlet fark etmez doktor önemli benim için doktor araştırıp giderim ama çoğunluka iyi doktorlar kaliteli özel hastanelerde

bı şık işaretliyemedim devlete de gittiğim oluyor özele de

Özel hastane

Özel hastane çünkü devletten randevu almak eziyet

çoğunluk özel hastaneye gidiyorum ama çok nadirde devlet hastanesine giderim

Devlet hastanesi gibisi yok. Kendimi en güvende hissettiğim hastanedir devlet hastaneleri. Para işin içine girince güvensizleşiyor, tatsızlaşıyor maalesef. Yıllardır ben de ailem de devlet hastanesinde tedavi görüyoruz. Sıra beklemek dışında bir şikayetim yok. Çok şükür şu an ben ve ailem sağlıklıysak devlet hastanelerindeki değerli doktorlar sayesindedir.

kanser olduğunu öğrenen akrabamıza daha önceden tecrübeli olduğumuz için kesinlikle devlete git dedik ama bizi dinlemedi ve tedavisi 3 ay gecikti eğer gidip müdahele etmeseydik muhtemelen daha da uzayacaktı. hemen devlet hastanesine girer girmez tedaviye başladılar ve şu an çok çok iyi durumu. üstelik üç ay boyunca özelde yaptırdıkları kontrollerin hiçbir geçerli yanı olmadığını söyledi devlet hastanesi. her şeyi yeni baştan yapacağız dediler ve özelin üç ayda yapamadığını bir haftada yapıp tedaviye başladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…