Sağlık için soyulurum, sanat için soyunurum

chiLL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.732
8.224
Arkadaslar bugün soyuldum.
Egzamam var yıllardır çekiyorum bundan. Bi kaç gündür kızımda da birseyler çıktı Dr egzama olabilir diyince artık bir kere daha lanet ettim adam gibi bir doktora gidip kurtulacagim bundan dedim.
Profosörden randevu aldım. 170 lira ona verdim.
Egzama drgil dedi alerjik bu dedi alerji testi dedi 500 lira alerji testi. İlaç yazdı in aşağıdan rapor çıkar raporsuz alınmıyor bu ilaçlar dedi. İndim rapor 30 lira.
gittim eczaneye el sabunu vermiş bana kadın ya. sadece o 70 lira hemde 250 ml :KK43:
Verdim ilaçlara 200 lira
cebimde pide alacak para kalmadı nasıl Eve gidecegimi şaşırdım. Geldim eve ki ne kadar aptalim ilaçların 2si eskiden de kullandığım ilaçlar zaten . Bi halta yarasa önceden yarardi. Diğer ilaçlar da şu anlaşmalı oldukları firmaların özel ilaçları işte. Cuzdanim çalınmış gibi. Kredi kartım ele geçirilmiş gibi evden çıkarken kapıyı açık unutmuşum da hırsız girmiş gibi hissediyorum :KK43:
Keşke 'önce sağlık' sloganlariyla gaza gelip doktora gitmek yerine aktara falan gitseydim yaa cahil cahil
var mı ucuz yollu bildiginiz çözümler. Egzamadan kurtulan falan :KK43:

Yıllardır sinirsel egzama ile uğraşıyorum ablamda da yıllardır yediği yiyecekler ile alakalı egzaması var. İnan bana denemediğim yol kalmadı bitkisel olsun tıbbi olsun geçmiyor maalesef ! Stresten uzak olsam en fazla kaşıntısı duruyor onun dışında yine aynı yine !! Bir ara da birinden kirpi etinin faydalı olduğunu duymuştum yok artık onu da yapmiyim kalsın dedim... bu aralar da hamileyim bebek stresi ustune bindi surekli kasiniyor kanatiyorum yariliyor resmen .... Cidden faydalı bir çare bulan varsa yazsın... sana da çok geçmiş olsun canım

Ellerimde olan egzamadan
İbrahim Saraçoğlunun beyaz dut kürü ile kurtuldum.
Mucize gibi ilk yapmamda etki etti.
Allaha şükür geçti, 2 yıldır olmuyor.

Deneyin inşallah size de tesir eder

Bayağı soyup soğana çevirmişler ssk falan varmı sizde düşürüyorlar fiyatları ssk da bu tarz şeyler için.

Öncelikle geçmiş olsun gerçekten de sağlık bulalım diye servet döküyoruz ortaya ne yazık ki aynı özveriyi bazen karşıdan göremiyoruz Siz öyle düşünmeyin yine de her şeyde bi hayr vardır.Daha kötü bir şekilde paranızı kaybedebilirdiniz ancak şimdi sağlığınız için harcama yaptınız inşallah da karşılığını alırsınız. Egzamnıza gelince de bilmiyorum Lr ürünlerini denediniz mi ancak egzama sedef gibi rahatsızlıklarda olumlu sonuçlar alanlar var arkadaşlardan da faydasını gören varsa söyler belki

Ayy şimdi okudum.. Bir işe yaramamış,üzüldüm valla..

Geçmiş olsun, inşallah bir ilaç bir çare bulursunuz

Benim esimde de var. Senede 2 - 3 kez dayanılmayacak hale geliyor. Bir avuc Dut kurusunu sicak su dolu legene atip su iliyana kadar bekletiyoruz sonra elini sokabilecegi isiya gelince onun içinde elini yikiyo durlari da eliyle ezerek en sknti veren yerlere sürüyor. 5 - 6 gün tekrarlardik mi baya bi sure goturuyo o sorunsuz.

Oyyyy gebeliğim boyunca rutin kontrole gittiğim özel hastanede her seferinde bu hissi yaşıyordum anlıyorum seni...
Her defasında pahalı pahalı testler, tahliller...
Yalnız en çok manipüle edilen bölüm cildiyedir eminim! Muadili ucuz bi ilaç varken işe yaramaz marka ürünlere on misli isterler bir de eczanede bulunmaz bile, sipariş eder getirtirsin!

dermatolojinin yazdığı yazacağı 2 krem var zaten. profesör olsa ne olur uzman olsa ne olur.

Yıllardır sinirsel egzama ile uğraşıyorum ablamda da yıllardır yediği yiyecekler ile alakalı egzaması var. İnan bana denemediğim yol kalmadı bitkisel olsun tıbbi olsun geçmiyor maalesef ! Stresten uzak olsam en fazla kaşıntısı duruyor onun dışında yine aynı yine !! Bir ara da birinden kirpi etinin faydalı olduğunu duymuştum yok artık onu da yapmiyim kalsın dedim... bu aralar da hamileyim bebek stresi ustune bindi surekli kasiniyor kanatiyorum yariliyor resmen .... Cidden faydalı bir çare bulan varsa yazsın... sana da çok geçmiş olsun canım
Benim hamilelik döneminde iyice çoğaldı. Şuan zirve yaptı. Stresle alakali olabilir gerçekten.

Daha önceki doktorum nikel alerjisi olduğunu söyledi bende alerjik egzamayi nikelde tetikliyormus. Belki sizinkide öyledir. Sende dikkat et onlara.

Sana da çok geçmiş olsun ):

Ellerimde olan egzamadan
İbrahim Saraçoğlunun beyaz dut kürü ile kurtuldum.
Mucize gibi ilk yapmamda etki etti.
Allaha şükür geçti, 2 yıldır olmuyor.

Deneyin inşallah size de tesir eder
Ben denedim onu kasintilarim geçti ama egzama geçmedi
herkes ise yarıyor diyor bende mi sıkıntı var

Benim hamilelik döneminde iyice çoğaldı. Şuan zirve yaptı. Stresle alakali olabilir gerçekten.

Daha önceki doktorum nikel alerjisi olduğunu söyledi bende alerjik egzamayi nikelde tetikliyormus. Belki sizinkide öyledir. Sende dikkat et onlara.

Sana da çok geçmiş olsun ):

1 Bardak su 1 çay kaşığı karbonat yarım çay kaşığı kaya tuzu bunları karıştır alerjik egzama olan yerlere tampon şeklinde sür, üzerinde kurumasını sağla. Oldukça rahatlatıyor ve iyileşme sürecini hızlandırıyor.

Sağlık olsun ya basimin gozumun sadakasi de sende bosver.. olmus bir kere..

Ayrıca dr Agop a gitsen ödediğin para ×3 öderdin sanslisin yine :KK49:

X