Ersağ mı aman.
Duş jeli ve şampuanlarında sülfat var. Damla genel temizleyici bu kadar berbat bi koku görmedim. Evi sildim ev leş gibi koktu.
Saç kremi saçlarımı döktü. Sadece uçlarına sürmeme rağmen yani Ersağ bunu yapmayı başardı..
Argan yaplı cilt kremi ve toniki cildimde acaip garip kızarıklıklar ve siğiller çıkardı.
Jölesi saçlarımda beyaz beyaz kalıntılar bıraktı. Bir vücut losyonunu beğeinmiştim onda da dimeticon yani silikon varmış..
Doğal, aliminyumsuz diye roll-onunu almıştım kışın bile beni ter kokusundan koruyamadı, yazı düşünemiyorum ayrıca alkol var roll-onunda..
Dünyanın parasını vermiştim ama hepisini çöpe attım. Forumda çook tartışıldı hatta bazı bayanlar uyarmıştı, Ersağ o kadar da masum, doğal değil diye ama işte bir musibet bin nasihattan iyiymiş..
Ersağdan uzak durun!
Şu an Doa ürünlerini kullanıyorum harika hepsi de...
Amway'ın genel temizleyicisi Loc var, yok böyle birşey yaa, hem güzel kokuyor hem güzel temizliyor hemde nereye kullanırsanız kullanın ürüne zarar vermiyor. Amway'ın başka hiçbir ürünün kullanmadım annem senler önce almıştı o gün bugündür Loc kullanırız..