Sağlık için el ele ""ZAYIFLIYORUZ""

bugün abartma günü olmuş :)

bazen ben sıkıntıdan yerim. yani meşguliyetim yoksa sonum kötü :) o yüzden evde olduğumda kendime iş yaratırım ki yemek aklıma gelmesin

bugün abartma günü olmuş :)

bazen ben sıkıntıdan yerim. yani meşguliyetim yoksa sonum kötü :) o yüzden evde olduğumda kendime iş yaratırım ki yemek aklıma gelmesin
Sorma çocuklar tatlı da tatlı diye tutturdular gecenin onunda, yediler rahatladılar, tabi ben de:kk77:

Sorma çocuklar tatlı da tatlı diye tutturdular gecenin onunda, yediler rahatladılar, tabi ben de:kk77:

Allah tan tatlı sevmeyen bir kocam, ve sadece küçük bir çikolatayla mutlu olan bir kızım var :)))
gerçi bir tatlı sever olarak ben onların açığını kapatıyordum.

7 haftadan sonra ilk kez 2 gün önce şenlikte irmik helvası yedim ama tat alamadım yani unutmuşum o tadı ve sonrasında tatlı isteğim olmadı. ama tuzlu şeylere dadandım. özellikle de şu eti formun mısır patlakları. ağzımı oyalıyor sanırım o yüzden yiyorum :))

Ne güzel büyük oğlum şekerpare diyo başka bişey demiyo uzun süredir. Nasıl yapıldığını görünce, yuh anne biz şimdi bu kadar yağı yiyormuyuz dedi. Bak bir daha 6 ay sonra yaparım sakın daha önce isteme dedim.

Ne güzel büyük oğlum şekerpare diyo başka bişey demiyo uzun süredir. Nasıl yapıldığını görünce, yuh anne biz şimdi bu kadar yağı yiyormuyuz dedi. Bak bir daha 6 ay sonra yaparım sakın daha önce isteme dedim.

ben de şekerpare ile revaniye bayılırım. yılda bir kez anneme yaptırırım oturup çatlayana kadar yerim :)

6 ay ise iyiymiş :) 6 ayda 1 parçadan bişi olmaz.

ay çok acıktım. bir şey yememek için zor tutuyorum. yemeğim var ama yiyeceğim türden değil. acil olarak yemek yapmalıyım.

h.sonu görevim var 2 gün. çok yorgunum ama mecbur. fırsat bulursam gelirim.
herkese iyi hafta sonları, iyi tatiller kızlar.

ay çok acıktım. bir şey yememek için zor tutuyorum. yemeğim var ama yiyeceğim türden değil. acil olarak yemek yapmalıyım.

h.sonu görevim var 2 gün. çok yorgunum ama mecbur. fırsat bulursam gelirim.
herkese iyi hafta sonları, iyi tatiller kızlar.
2 günde çıktı mı benim sadece yarın var. parası şahane oluyo :)

selam hatunlar

kahvaltı yapmadan çıkmıştım. arkdaşım erken doğum günü olarak okuldaki odamı süslemiş birde sufleli tatlıdan bırakmış sabah onu yedim.

öğlen 3 gibi
3 köfte
patates
az ekmek
sem iz otu salatası yoğurt

saat19:00
yeşilçay
yanında küçük kek vardı
bal
meyvesi fln vardı

kitara_84 , minerva1988 ikinizede kolay gelsin. Benimde eşim görevli bu vesileyle erken kalkar derslerime bakarım. bu arada daha sporumu yapmadım. birazdan mekik çekicem. derslerden kalkamıyorum.
canım sen hem evlisin hem üni okuyosun dimi. ne okuyordun kolay gelsin. sağ olasın

X