- 11 Mayıs 2015
- 243
- 228
- Konu Sahibi Heart of Gold
Yapıyorum bacaklarım falan sertleşti baya.sporda yapıyorsan sıkılaşıyorsundur. bende kendimi aynada daha ince görüyorum ama 69 um sanırım kilo veremesekte sıkılaşıyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapıyorum bacaklarım falan sertleşti baya.sporda yapıyorsan sıkılaşıyorsundur. bende kendimi aynada daha ince görüyorum ama 69 um sanırım kilo veremesekte sıkılaşıyoruz.
dün canım çok sıkkındı ve çok fazla yedim . bugğn daha dirayetli olacağım
aynen öyle canım :)olur öyle arada takma kafana. geçti bitti yola devam
tam gaz devam o zaman :))ara; sütlü neskafe
öğlen; yemeğim yoktu sucuklu yumurta ve 1,5 dilim ekmek yedim.
minerva1988 arada olur öyle hepimize oluyor. hiç üzülme, düşünme spora-diyete devam.
Canım sıkkın falan değildi ama bende abarttım. Bugün devamdün canım çok sıkkındı ve çok fazla yedim . bugğn daha dirayetli olacağım
Sorma çocuklar tatlı da tatlı diye tutturdular gecenin onunda, yediler rahatladılar, tabi ben debugün abartma günü olmuş :)
bazen ben sıkıntıdan yerim. yani meşguliyetim yoksa sonum kötü :) o yüzden evde olduğumda kendime iş yaratırım ki yemek aklıma gelmesin
Sorma çocuklar tatlı da tatlı diye tutturdular gecenin onunda, yediler rahatladılar, tabi ben de
Ne güzel büyük oğlum şekerpare diyo başka bişey demiyo uzun süredir. Nasıl yapıldığını görünce, yuh anne biz şimdi bu kadar yağı yiyormuyuz dedi. Bak bir daha 6 ay sonra yaparım sakın daha önce isteme dedim.
2 günde çıktı mı benim sadece yarın var. parası şahane oluyo :)ay çok acıktım. bir şey yememek için zor tutuyorum. yemeğim var ama yiyeceğim türden değil. acil olarak yemek yapmalıyım.
h.sonu görevim var 2 gün. çok yorgunum ama mecbur. fırsat bulursam gelirim.
herkese iyi hafta sonları, iyi tatiller kızlar.
canım sen hem evlisin hem üni okuyosun dimi. ne okuyordun kolay gelsin. sağ olasınkitara_84 , minerva1988 ikinizede kolay gelsin. Benimde eşim görevli bu vesileyle erken kalkar derslerime bakarım. bu arada daha sporumu yapmadım. birazdan mekik çekicem. derslerden kalkamıyorum.
canım sen hem evlisin hem üni okuyosun dimi. ne okuyordun kolay gelsin. sağ olasın