Sağlık için el ele ""ZAYIFLIYORUZ""

kızlar geçen yıl 62 den 52 kadar düşmüştüm ve kendimi kuş gibi hissetmiştim çok mutlu olmuştum :) tekrar aldım dönem dönem 55 leri buldum şimdi 50 olmak isiyorum

benim de hesaplara göre 54 olmam lazım ama imkansız benim için. ben 60 kg dayken bile kendimi harika hissediyordum :)

günaydın kızlar;

bugün yoğun ve yorucu olacak şenliğimiz var tüm gün orada olacağım.
kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, 1 kk tulum peyniri, domates, salatalık, 5 zeytin, 1 çk tereyağ, 1 tk kaymak, 1/2 dilim ekmek ve çay

Merhabalar,
benim de hesaplara göre 54 olmam lazım ama imkansız benim için. ben 60 kg dayken bile kendimi harika hissediyordum :)

günaydın kızlar;

bugün yoğun ve yorucu olacak şenliğimiz var tüm gün orada olacağım.
kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, 1 kk tulum peyniri, domates, salatalık, 5 zeytin, 1 çk tereyağ, 1 tk kaymak, 1/2 dilim ekmek ve çay

54 olursun neden olmasın. Bende bir zamanlar 43 kiloydum arkadaşlar , tabi sporla vermiştim. olmaz diye bişey yok. normalde hep 48-52 arası gider gelirdim. sonra birgün işsiz kaldım ve 55 kiloya çıktım o zaman. sonra yeniden işe başlayınca 45 olacam diye spora başladım ama ne spor hafiften kas bile yapmıştım ve 43 kilo olmuştum. sonra işten ayrıldım ve sporada ara verdim ve faiziyle geri aldım 70 kilo oldum maalesef. boşuna spora başlayacaksan bırakma demiyorlar. ben yaşayarak tecrübe edindim. hiç bu kiloda olmamıştım bu ben değilim hala aynada kendimi tanıyamıyorum. zayıf dönemimden pantolonlarım dizlerimin üstüne kadar anca çıkıyor yani popom şimdiki dizlerim kadarmiş :) ama ağustos sonuna kadar 47-50 olacam şimdilik yavaş gidiyor ama sınavlar bi bitsin göreceksiniz çok hızlı vericem tabi sporla.ve bidahada bırakmayacam yoksa bu sefer 100 olurum alimallah.

Kahvaltı: 1 yağda yumurta, 7 zeytin, yarım kk peynir, 2 bardak çay

Merhabalar,

54 olursun neden olmasın. Bende bir zamanlar 43 kiloydum arkadaşlar , tabi sporla vermiştim. olmaz diye bişey yok. normalde hep 48-52 arası gider gelirdim. sonra birgün işsiz kaldım ve 55 kiloya çıktım o zaman. sonra yeniden işe başlayınca 45 olacam diye spora başladım ama ne spor hafiften kas bile yapmıştım ve 43 kilo olmuştum. sonra işten ayrıldım ve sporada ara verdim ve faiziyle geri aldım 70 kilo oldum maalesef. boşuna spora başlayacaksan bırakma demiyorlar. ben yaşayarak tecrübe edindim. hiç bu kiloda olmamıştım bu ben değilim hala aynada kendimi tanıyamıyorum. zayıf dönemimden pantolonlarım dizlerimin üstüne kadar anca çıkıyor yani popom şimdiki dizlerim kadarmiş :) ama ağustos sonuna kadar 47-50 olacam şimdilik yavaş gidiyor ama sınavlar bi bitsin göreceksiniz çok hızlı vericem tabi sporla.ve bidahada bırakmayacam yoksa bu sefer 100 olurum alimallah.

Kahvaltı: 1 yağda yumurta, 7 zeytin, yarım kk peynir, 2 bardak çay

yok ben kendimi bildim bile hep tombuldum. yani lise dönemlerimde 60 kg dum. tabii boyda kısa. sonra ünv bitti iş derken işe girdiğimde 75 kg idim. ve diyetisyene gitmiştim o dönem 60 kg ya kadar inebilmiştim. sonrasında tekrar al ver yine 60 oldum. ve evlilik doğum derken yine arada verdim tabii ve hızla geri aldım. artık en son 82.5 ü gördüm ve yeter yani dedim. zaten boy yok, tombalak gibi oldum. tekrar diyetisyene gittim 64 kg ya inebildim o hh dedim verdim diye bir gevşedim gevşeme o gevşeme yine tartıda 82.7 oldum :)) işte bakalım 7.haftanın içindeyim şimdilik iyi gidiyor.

bende spora gittim, plates, aeorobik yine fitness bazen leslie yaptım ama yürüyüşü asla bırakmadım. şu an ki tek sporum yürüyüş.

yok ben kendimi bildim bile hep tombuldum. yani lise dönemlerimde 60 kg dum. tabii boyda kısa. sonra ünv bitti iş derken işe girdiğimde 75 kg idim. ve diyetisyene gitmiştim o dönem 60 kg ya kadar inebilmiştim. sonrasında tekrar al ver yine 60 oldum. ve evlilik doğum derken yine arada verdim tabii ve hızla geri aldım. artık en son 82.5 ü gördüm ve yeter yani dedim. zaten boy yok, tombalak gibi oldum. tekrar diyetisyene gittim 64 kg ya inebildim o hh dedim verdim diye bir gevşedim gevşeme o gevşeme yine tartıda 82.7 oldum :)) işte bakalım 7.haftanın içindeyim şimdilik iyi gidiyor.

bende spora gittim, plates, aeorobik yine fitness bazen leslie yaptım ama yürüyüşü asla bırakmadım. şu an ki tek sporum yürüyüş.

boyunuz kaç bilmiyorum ama 54 olabilirsin neden olmasın ne hikayeler duyuyoruz hayatını fıçı gibi yaşayıp sonradan sporla diyetle dal gibi olanlar. benimde hep biraz kilom vardı. normalde 43 kilo olmalıyken 48-52 falandım hep. tabi gençtim o zamanlar genç olunca o kilolar epey görünüyor. şimdi 50 olsam heralde dal gibi görünürüm. şu sınavlar bitsin 2 ayda 55 olmak istiyorum. tabi sporla. sınavım 4 haziranda bitiyor 4 ağustosta 55 olmalıyım. :)

Bu gün de sağlıklı beslendim. 50 dk zumba, 25 squat 15 düz 15 er yan yarım mekik, bide yan yatıp bacakları yukarı aşağı yaptığım bir hareket var adını bilmiyorum, ondan da 30 ar tane yaptım.:KK76: İnşallah böyle devam ederim yaa. Kızlar buraya yazmak beni daha çok motive ediyor.:KK15: 163 boyum var 56 ideal kilo ama ben 60 olmak istiyorum.

Günaydın Kızlar;

pert bir şekilde işe geldim. o kadar yorgunum ki yürüyemiyorum. bir fiil dün 12 den akşam 8 e kadar dışarıda ayakta bir koşturmanın içindeydim.

dün öğlen; 1 ayran, 1 porsiyon irmik helvası ( 2 aydan sonra ilk kez tatlı yedim ama zevk almadım ), 1 porsiyon et sote ve 6 yk pirinç pilavi yedim. yemek zorundaydım yoksa ayakta duramazdım :)

aralarda; soda , su, çay, ice tea içtim bol bol

akşam yemeği yok. 8.30 da yattım :)

bugün kahvaltım: 1 yağda yumurta, 1 domates, 1/2 salatalık, yeşillik, 1 kk tulum peynir, 5 siyah zeytin, 1 yk kaymak ve çay

Günaydın bayanlar,
Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, yarım kk peynir, yarım ufak domates, 1/3 yeşil biber, 1 zeytin, 1,5 dilim ekmek

derslerden ne zamandır spor yapamıyorum. bugün tatilim 1 saat dans edicem. kilom 69 hala, uzun kaldım bu istasyonda en kısa zamanda biletimi 68 e kesip dönmemek üzere terkedicem 69 u.

Siz gene iyimişsiniz ben nerdeyse bir aydır 70 deyim ama inceliyorum. Nasın oluyorsa artık?

X