- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.936
- Konu Sahibi Heart of Gold
kızlar geçen yıl 62 den 52 kadar düşmüştüm ve kendimi kuş gibi hissetmiştim çok mutlu olmuştum :) tekrar aldım dönem dönem 55 leri buldum şimdi 50 olmak isiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım işte derdim rakam diil. bacak ve kalça basen yok ama göbeğim çok büyük . 49-50 arasında olmam gerekitor
benim de hesaplara göre 54 olmam lazım ama imkansız benim için. ben 60 kg dayken bile kendimi harika hissediyordum :)
günaydın kızlar;
bugün yoğun ve yorucu olacak şenliğimiz var tüm gün orada olacağım.
kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, 1 kk tulum peyniri, domates, salatalık, 5 zeytin, 1 çk tereyağ, 1 tk kaymak, 1/2 dilim ekmek ve çay
Merhabalar,
54 olursun neden olmasın. Bende bir zamanlar 43 kiloydum arkadaşlar , tabi sporla vermiştim. olmaz diye bişey yok. normalde hep 48-52 arası gider gelirdim. sonra birgün işsiz kaldım ve 55 kiloya çıktım o zaman. sonra yeniden işe başlayınca 45 olacam diye spora başladım ama ne spor hafiften kas bile yapmıştım ve 43 kilo olmuştum. sonra işten ayrıldım ve sporada ara verdim ve faiziyle geri aldım 70 kilo oldum maalesef. boşuna spora başlayacaksan bırakma demiyorlar. ben yaşayarak tecrübe edindim. hiç bu kiloda olmamıştım bu ben değilim hala aynada kendimi tanıyamıyorum. zayıf dönemimden pantolonlarım dizlerimin üstüne kadar anca çıkıyor yani popom şimdiki dizlerim kadarmiş :) ama ağustos sonuna kadar 47-50 olacam şimdilik yavaş gidiyor ama sınavlar bi bitsin göreceksiniz çok hızlı vericem tabi sporla.ve bidahada bırakmayacam yoksa bu sefer 100 olurum alimallah.
Kahvaltı: 1 yağda yumurta, 7 zeytin, yarım kk peynir, 2 bardak çay
yok ben kendimi bildim bile hep tombuldum. yani lise dönemlerimde 60 kg dum. tabii boyda kısa. sonra ünv bitti iş derken işe girdiğimde 75 kg idim. ve diyetisyene gitmiştim o dönem 60 kg ya kadar inebilmiştim. sonrasında tekrar al ver yine 60 oldum. ve evlilik doğum derken yine arada verdim tabii ve hızla geri aldım. artık en son 82.5 ü gördüm ve yeter yani dedim. zaten boy yok, tombalak gibi oldum. tekrar diyetisyene gittim 64 kg ya inebildim o hh dedim verdim diye bir gevşedim gevşeme o gevşeme yine tartıda 82.7 oldum :)) işte bakalım 7.haftanın içindeyim şimdilik iyi gidiyor.
bende spora gittim, plates, aeorobik yine fitness bazen leslie yaptım ama yürüyüşü asla bırakmadım. şu an ki tek sporum yürüyüş.
mekik çekemiyorum maalesef sırt rahatsızlığım var. videolar araştırıyorım ayakta ve mekik dışındaki şeyleren yapıcamBol bol mekik çek bölgesel çalış. dümdüz karnın olur. benimde 47-50 arası olmam lazım.
selamlar kızlarr. sabah 52.2 geldim çok mutlu oldum yaa :) paylaşmak istedim ramazana kadar 49 olabilsem şaahen
inşallah canım hepimiz :) eskşden o kadar kilolyla nası mutluydum ki ben kiseden sonra 57-60 arasında dolaştım hep. geçen seneye kadar ve zayıflık cidden şahaneymiş :)olursun olursun :) istemek başarmanın yarısıdır.
Siz gene iyimişsiniz ben nerdeyse bir aydır 70 deyim ama inceliyorum. Nasın oluyorsa artık?
ben de 5 gündür hiç yürüyüş yapmadım ve 77 de takıldım inmedi 1 gr.
4 yeni dünya, 2 ceviz, 1 kk tulum peyniri, 5 zeytin, domates, salatalık