- 11 Nisan 2015
- 1.203
- 2.865
-
- Konu Sahibi Heart of Gold
kolay gelsin finaller başlıyor. hangi bölüm de okuyorsun?
Mekik tam mekik değil yarım mekik yapıyorum oda etkili. hızlı değil yavaş yavaş yapıyorum. Sende deneyebilirsin. birde bacaklarım yerden 3-5 santim havada teker teker kendime çekiyorum adını bilmiyorum onun onada mekik diyorum.öğle; 4 köfte, 1 kase yoğurt
bu sabah kalkamadım yürüyüşe gitmedim. akşam gidecem o yüzden. mekik ben de düşünüyorum ama 70 kg ya indikten sonra.
Grafik okuyorum.
Mekik tam mekik değil yarım mekik yapıyorum oda etkili. hızlı değil yavaş yavaş yapıyorum. Sende deneyebilirsin. birde bacaklarım yerden 3-5 santim havada teker teker kendime çekiyorum adını bilmiyorum onun onada mekik diyorum.
ben de tam mekik yapamam. yarım hep. sadece omzumu kaldırıyorum. plank diye bir şey vardı onu yapayım dedim ama zorlandım bıraktım. belki biraz daha verince daha rahat yaparım.
spor salonunda havludan destek alarak çektiriyor hocala. ben memik çekemiyorum sırt rahatsızlığım var. mekik aleti de alabilirsinplank ı bilmiyordum yeni öğrendim deneyeyim akşam. bende mekiği tam yapamıyorum. zayıflayınca belki ama o zamanda belim ağrıyor belki yanlış yapıyorum bilmiyorum. göbek için çok çalışacam bir an önce gitsin gözümün önünden.
Bosver kekleri :) cocuklar yesin.Bir tabak sebze yemeği, bol bol salata, çocuklarımla yarım saatlik yürüyüş. Ama masanın üstündeki yumuşacık kekler ye beni diyo.
Yediler zaten kurtardılar beniBosver kekleri :) cocuklar yesin.
kızlarr sabah 52.6 geldim çok mutlu oldum ya. dün baya sağlıklı beslendim bir de reglim bitti galiba onun etkisi
1tanesi benim profil yazimi oku :) kadini bitiren kek ve borek diye basliyo...
minerva1988 tebrikler kilon az vermen de az olur stres yapma koruman bile yeterli
GOK1974 gecmis olsun aman diyim belini zorlama bir donem cok cektim aglayarak yataktan kalktigimi bilirim. Kizimi kucagina bile alamiyordum. Rabbim kimseye cektirmesin.
Malum tatil bugun :) gerci bitti sayilir.
Kahvalti; 1 yagda yumurta, 5zeytin, 2 kk tulum peyniri, domates , salatalik
1 saat temizlik 30 dk utu yaptim
Oglen; 1 porsiyon nohut, 1 kase yogurt
Ara; sutlu turk kahvesi
Ara; yag yakici kahvem
Aksam; ne siz sorun ne ben yazayim. Pazardan madimak aldim. Ilk kez yicem. arkadasim dedi ki, ispanak gibi kavur. Megersem cok cesidi varmis bulgurlu pastirmali gibi. Neyse yaptim. Esim ilk kez bir yemegi yiyemedi yoksa sebzeyi cok sever. Neyseki baska yemegim de vardim ben yedim ama zOrla bogazimdan Or gecti ustelik 1 kg 5tl aldim ama sevmedim cok tatsiz. Yapan bilen varsa anlatsinm cunku cok faydaliymis.
Neyse aksam yemegi; 1 kase cacik ve 1 porsiyon madimak kavurmasi
Doğru söze ne denir? Bugün kek de yoktu, börekte. Gayet sağlıklı beslendim. Sadece bim in bitter çikolatasından üç dilim yedim. Çarşıya gittim bol bol yürüdüm. Bacak ve karın egzersizlerimi yaptım. Akşam yemeğinden sonra da yarım saat yürüyüş yaptım yokuş yukarı.1tanesi benim profil yazimi oku :) kadini bitiren kek ve borek diye basliyo...
minerva1988 tebrikler kilon az vermen de az olur stres yapma koruman bile yeterli
GOK1974 gecmis olsun aman diyim belini zorlama bir donem cok cektim aglayarak yataktan kalktigimi bilirim. Kizimi kucagina bile alamiyordum. Rabbim kimseye cektirmesin.
Malum tatil bugun :) gerci bitti sayilir.
Kahvalti; 1 yagda yumurta, 5zeytin, 2 kk tulum peyniri, domates , salatalik
1 saat temizlik 30 dk utu yaptim
Oglen; 1 porsiyon nohut, 1 kase yogurt
Ara; sutlu turk kahvesi
Ara; yag yakici kahvem
Aksam; ne siz sorun ne ben yazayim. Pazardan madimak aldim. Ilk kez yicem. arkadasim dedi ki, ispanak gibi kavur. Megersem cok cesidi varmis bulgurlu pastirmali gibi. Neyse yaptim. Esim ilk kez bir yemegi yiyemedi yoksa sebzeyi cok sever. Neyseki baska yemegim de vardim ben yedim ama zOrla bogazimdan Or gecti ustelik 1 kg 5tl aldim ama sevmedim cok tatsiz. Yapan bilen varsa anlatsinm cunku cok faydaliymis.
Neyse aksam yemegi; 1 kase cacik ve 1 porsiyon madimak kavurmasi
canım işte derdim rakam diil. bacak ve kalça basen yok ama göbeğim çok büyük . 49-50 arasında olmam gerekitorkilon çok değil ne güzel. İstediğin kiloya ulaşana kadar acele etme nasıl olsa sağlıklı bir kilodasın. sıkma kendini. o kiloda olsam şimdi ne mutlu olurdum.