Sağlık için el ele ""ZAYIFLIYORUZ""

Cok yoruldumm tum gun isimiz vardi kosturmaktan yemek yiyemedim. Zaten yemeklerde hic bana gore degildi

Kahvaltidan sonra 5 te yag yakici sutlu kahvemi ictim.

7 de aksam yemegimi yedim.

8 kofte :)
2 bardak ayran,
Marul ve yesil sogan...

Simdi 30 dk yuruyup gelecem yoksa uyuyamam :))

Yarin tarti gunu. Kimseler kalmadi biz bize gittigi yere kadar devam ederiz . Ben devam edicem sonuna kadar.

selam hanımlar cuma gününden beri eve uğramadım arkadaşlard kaldım diyet fln da yapamadım galiba olmayacak :KK43: size iyi devamlar spora yönelmeyi deneyeceğim bakalım

Olmayacak deme. gerilemeler olacak ama vazgeçme. Evet sporda yaparsan kilolar daha hızlı gidiyor. Buraya boşunamı giriyoruz, gerilediğimizde bizi kaldıracak, desteyecek birileri olsun diye. diyetini sporla desteklersen çok daha hızlı verirsin verdiğini gördükçede daha çok azmediceksin geriye dönmemek için.

Olmayacak deme. gerilemeler olacak ama vazgeçme. Evet sporda yaparsan kilolar daha hızlı gidiyor. Buraya boşunamı giriyoruz, gerilediğimizde bizi kaldıracak, desteyecek birileri olsun diye. diyetini sporla desteklersen çok daha hızlı verirsin verdiğini gördükçede daha çok azmediceksin geriye dönmemek için.
inşallah canım ç evde olduğum zamanlar iyi ama dışarda olunca sıkıntı oluyor bakalım. inşallah giderler

Cok yoruldumm tum gun isimiz vardi kosturmaktan yemek yiyemedim. Zaten yemeklerde hic bana gore degildi

Kahvaltidan sonra 5 te yag yakici sutlu kahvemi ictim.

7 de aksam yemegimi yedim.

8 kofte :)
2 bardak ayran,
Marul ve yesil sogan...

Simdi 30 dk yuruyup gelecem yoksa uyuyamam :))

Yarin tarti gunu. Kimseler kalmadi biz bize gittigi yere kadar devam ederiz . Ben devam edicem sonuna kadar.

Bende sonuna kadar devam edicem kitara_84. hatta bir ara hafta hafta vermek istediğim kiloların olduğu bir liste paylaşacam. Buraya 47-50 kiloyum yazacağım bir gün. o gün gelecek buraya yazıyorum. :)

Insallah canimm ben de 60 kg oldugum zamanlari baslicam inaniyorum kendimE. Beni de en cok motive eden yer burasi.

minerva benim de oldu 2 gunluk tatilde. Amann diyip birakmadim kaldigim yerden devam ettim. Ben verdikce mutlu oluyorum. Aldikca mutsUzlasiyorum.

Spor en buyuk faktor. ben bunca sene asla az yiyerek veremedim. Surekli yuruyus yaptim ara da bazi ekstralar oldu ancak oyle verdiM. Birakinca da geri aldim. Ama su an sartlarim farkli. Bu sefer kesinlikle verip koruyacagim.

bu arada 30 dk hizli tempoda yuruyusumu yapip geldim. Artik tabanlarim yaniyor yorgunluktan. Insallah sabah kalkarsam bir de sabah yuruyusumu yapacagim(en sevdigim, gunesin dogusuna sahit oluyorum)

Iyi geceler kizlar.

Insallah canimm ben de 60 kg oldugum zamanlari baslicam inaniyorum kendimE. Beni de en cok motive eden yer burasi.

minerva benim de oldu 2 gunluk tatilde. Amann diyip birakmadim kaldigim yerden devam ettim. Ben verdikce mutlu oluyorum. Aldikca mutsUzlasiyorum.

Spor en buyuk faktor. ben bunca sene asla az yiyerek veremedim. Surekli yuruyus yaptim ara da bazi ekstralar oldu ancak oyle verdiM. Birakinca da geri aldim. Ama su an sartlarim farkli. Bu sefer kesinlikle verip koruyacagim.

bu arada 30 dk hizli tempoda yuruyusumu yapip geldim. Artik tabanlarim yaniyor yorgunluktan. Insallah sabah kalkarsam bir de sabah yuruyusumu yapacagim(en sevdigim, gunesin dogusuna sahit oluyorum)

Iyi geceler kizlar.

o zaman gaza gelip sıkıcam m :)

sabah yürüyüşü yapma şansım olsa çok mutlu olurdum ama even 7:20 gibi çıkıyorum.

İyi akşamlar arkadaşlar. Hafta sonu abartmadım diyebilirim. Ama spor yapamıyorum bu aralar, onun yerine değil ama ev işleriyle fazlaca uğraşıyorum. Umarım faydası oluyordur. Ben de diyet yapmıyorum ama az yemeye çalışıyorum ve bazen kaçırıyorum, zararın neresinden dönersen kardır deyip dikkat etmeye devam ediyorum. Çünkü bu güzel ve genç yıllarımı kilolu, giydiği yakışmayan, öz güveni düşük birisi olarak geçirmeyi istemiyorum. Ne olur sende pes etme minerva.:KK19:

Günaydın kızlar;

aç karnına ılık 2 bardak su, 4 çilek

kahvaltı: 2 ceviz, 1 domates, 1/2 salatalık, 1 kk tulum peyniri, 1 çk tereyağ, 5 zeytin.

kilo bildirimi: 77.0
toplam verilen: 5,7 kg

süper :) daha ne olsun. hem oyna hem zayıfla.

aynen öyle :) arada da yallah kilolar yallah, kış kış kilolar kış kış diyorum. :KK49: Gitsinlerde gelmesinler bir daha. Akşamları da yarım saatte olsa dans ve mekik düşünüyorum. bu aralar derslerle başım belada sınav var 10 gün sonra o yüzden aksıyor bazen, sınavlardan sonra daha sıkı sarılacam.

arada : ufak kase zeytinyağlı pirinçli havuç, 3 kaşık kadar yoğurt, sütlü neskafe

aynen öyle :) arada da yallah kilolar yallah, kış kış kilolar kış kış diyorum. :KK49: Gitsinlerde gelmesinler bir daha. Akşamları da yarım saatte olsa dans ve mekik düşünüyorum. bu aralar derslerle başım belada sınav var 10 gün sonra o yüzden aksıyor bazen, sınavlardan sonra daha sıkı sarılacam.

arada : ufak kase zeytinyağlı pirinçli havuç, 3 kaşık kadar yoğurt, sütlü neskafe

kolay gelsin finaller başlıyor. hangi bölüm de okuyorsun?

öğle; 4 köfte, 1 kase yoğurt

bu sabah kalkamadım yürüyüşe gitmedim. akşam gidecem o yüzden. mekik ben de düşünüyorum ama 70 kg ya indikten sonra.

X