Sağlık için el ele ""ZAYIFLIYORUZ""

canım bizde tecrübe yoktu bir tane evli çift çok yeniler. diğerimiz 3 kız ne kilim var ne öle kapkacak. evde bulduğumuz şeylerden yaptık ama çok lezzetli ve güzeldi :)

ben sarmaya ve mantıya dadandım :) okulun heryeri miss gibi kokuyordu

Günaydın bayanlar,

Bugün maratonum yeniden başlıyor.
kahvaltı: 1 dilim ekmek, 1 yağda yumurta, yarım kk beyaz peynir, yarım domates ve sınırsız şekersiz çay

Günaydın herkese :)

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.

1 çb süt, 1 domates, 1/2 salatalık, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 çk bal-tereyağ, 1 çk nutella, 1 dilim beyaz ekmek

45 dakika tempolu dans. kan ter içinde kaldım.
öğlen biraz tuzlu kurupasta ve krem peynir çayla birlikte. ara için zeytinyağlı pirinçli havuç pişiriyorum limonlayıp onu yiyecem.

Bir porsiyon bulgur pilavı, bir bardak ayran öğlen menüm. Ama pilavı bitiremedim çünkü çok yavaş ve iyice çiğneyerek yedim, bundan sonra da böyle yapmayı düşünüyorum. Gerçekten insan daha az yiyor. Biraz basen ve karın egzersizi yaptım. İlerleyen saatlerde zumba yapmayı düşünüyorum.

nacizane tavsiyem bulgur pilavi kilo verme döneminde haftada 4-5 kaşık olursa daha iyi olur :)

Eveet zumba yapamadım ama oğlumla dışarıda top oynadım 45 dk, bir taşta iki kuş.

Kizlar merhaba

Grubumuz herkese acik :)

s_syd bizi takipte kal sohbetlerimize katil canim

Bugun kizimla gezmeye gittik. Yoruldum. Yeni geldim. Yag yakici kahvemi ictim. Bugun 1.gun. tarcini cok sevdigim icin tadi hosuma gitti.

Kahvaltim; 1 yagda yumurta, 2 ceviz, 1 kk peynir, 8 zeytin,domates,salatalik

Ara yapmadim.

Oglen; 1 ispanakli gozleme ve cay ( kermese gittik )

Ara; tarcinli sutlu kahve , 1/2 muz

Aksam icin tarhana corbasi icecem.

Yorgunlugum gecerse de yuruyuse gitmeyi dusunuyorum.

Gunaydin kizlar;

Klasik pazar gununden merhaba:)
Camasir katlamakla mesgulum su an

1 saat yuruyus yaptim

Kahvaltim; 3 ceviz, 1,5 haslanmis yumurta,5 zeytin,yesillik,domates,salatalik,1 ck tereyag,1 kk kasar peyniri ve cay

Birazdan pazar market yapacaz. Sonra yemek yapcam. Derken aksam olacak :)

Herkesin az islerin oldugu bir pazar olsun.

selam hanımlar cuma gününden beri eve uğramadım arkadaşlard kaldım diyet fln da yapamadım galiba olmayacak size iyi devamlar spora yönelmeyi deneyeceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…