How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sağlık bu...

Fairy18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
283
543
103
Merhaba arkadaşlar,

Aranızda yeniyim ve aslında uzun zamandır içime attığım bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. Belkide aranızda benim durumumda olan vardır ve bana yardımcı olur. Yaklaşık 5 ay önce göğsümde bir kitle hissettiğim için doktora gittim. Bu süreç benim icin cok zor geçti ister istemez bir korku sardı. Doktorum kistin 3.5 cm olduğunu ve alınması gerektiğini ama bunun korkulacak bir şey olmadığını söyledi. Kafam karıştı başka ailemde ısrarıyla başka doktora gittim. Oda fibroadenom dedi ve aldirmana gerek yok dedi. Şimdi ise göğsümde zamanla küçülüp büyüyen bir kistim var. Yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum. 2 farklı cevap aldığım icin 3. Doktorada gittim o da aldirma cok buyurse aliriz dedi ama bunun buyumesini beklemek ne kadar doğru isin icinde olduğum icin mi çözüm bulamıyorum bilmiyorum. Aranızda boyle bir sorun yaşayıpta izlediği bir yol var mı ? Sanırım artık mantıklı düşünemiyorum. İyi geceler herkese.

bende de var onlardan. adet döneminde büyür sonra küçülür. benim doktorumda anne olduğum emzirdiğim zaman ortadan kalkacağını söylemişti. korkulacak bir şey değil yani. ağrı sızı yoksa zamanla ya geçer yada içini boşaltırlar.

Canim 6 ayda bir rutin kontrolünü olucaksin Dr aldir derede aldiracaksin çok önemli değil korkma sadece takibni yaptir düzenli o kadar çoğu bayansa olur

Bencede doktorun dediğini yap zararlı birşey olsa zaten alırlar düzenli takibini yaptır çok büyüme yaparsa aldırırsın

Merhaba hanımlar burası yerimi bilmiyorum ama benim dudağımın üzerinden bir senedir gecmek bilmeyen bi Uçuk var artık deri okadar yumusamıskı en ufak bişeyde tekrar sulu kabarcıklar oluşup yeniliyor bu sabah tekrar çıkmış sızce neden gecmiyor yada en iyi ne kullanabilirim ben :(((

Merhaba herkese, arkadaşlar sağlığımıza her geçen gün daha da çok dikkat etmeliyiz tabi ki. Her konuda temizliği ihmal etmemeliyiz. Ama benim sizlerle paylaşmak istediğim işitme kaybı yaşıyor musunuz. Hiç duymamaktan şikayet ettiniz mi, yada çevrenizdekiler sizin duymadığınızı söylediler mi. Hepsini geçtim sizin de evinizde bizim evdeki gibi yaşlı tontiş dedeleriniz, babanneleriniz var mı :d Gaes işitme merkezi ücretsiz işitme testi uyguluyormuş. neredeyse tüm şubelerinde bu ücretsiz testleri yaptırabiliyorsunuz sanırım. kulak sağlığınızı da ihmal etmeyin derim ben.

Merhaba herkese, arkadaşlar sağlığımıza her geçen gün daha da çok dikkat etmeliyiz tabi ki. Her konuda temizliği ihmal etmemeliyiz. Ama benim sizlerle paylaşmak istediğim işitme kaybı yaşıyor musunuz. Hiç duymamaktan şikayet ettiniz mi, yada çevrenizdekiler sizin duymadığınızı söylediler mi. Hepsini geçtim sizin de evinizde bizim evdeki gibi yaşlı tontiş dedeleriniz, babanneleriniz var mı :d Gaes işitme merkezi ücretsiz işitme testi uyguluyormuş. neredeyse tüm şubelerinde bu ücretsiz testleri yaptırabiliyorsunuz sanırım. kulak sağlığınızı da ihmal etmeyin derim ben.
Teşekkürler Burcu hanım bu bilgi için. böyle faydalı şeylerin bildirilmesi ne iyi. gaes işitme merkezinin adını duydum bende bir yakınımdan. malesef ilerleyen yaş, gürültülü ortamlarda çalışmak, hatta genclerin yüksek sesle müzik dinlemesi hepsi işitme kaybının nedenleri. kontrol ettirmek şart oluyor.

Back