- 4 Mayıs 2015
- 145
- 23
- 29
-
- Konu Sahibi sevdagnc19
tşk ederımmacil tıp teknikeri, paramedik olarak da geçiyor. anestezi bölümü de var. atamaları güzel.
sizce agız ve diş saglıgı nasıl ?Odyometri.
Atamaları aşağı yukarı aynı.Odyometri çok daha rahat.Kan yok pislik yok nöbet yok.sizce agız ve diş saglıgı nasıl ?
Sağlıkta uzaktan eğitim bildiğim kadarıyla yok.Bende sorayım uzaktan eğitimde ataması olan bi bölüm varmı
Teşekkür ederim. Yaş 31 zamanım yok işletme mezunuyum ama olmuyor 2yıllık bi bölüm okusam diyorum napcağımı şaşırmış haldeyimSağlıkta uzaktan eğitim bildiğim kadarıyla yok.
Düz lise mezunu musunuz ?Teşekkür ederim. Yaş 31 zamanım yok işletme mezunuyum ama olmuyor 2yıllık bi bölüm okusam diyorum napcağımı şaşırmış haldeyim
Malesef anadoluDüz lise mezunu musunuz ?
Teşekkür ederim. Yaş 31 zamanım yok işletme mezunuyum ama olmuyor 2yıllık bi bölüm okusam diyorum napcağımı şaşırmış haldeyim
Öyleyse 2 yıllık sağlık bölümüne geçmeniz çok zor. Öncelik sırası var malum. Yinede şansınızı deneyin tabi hayırlısı olsun hakkinizdaMalesef anadolu
Lisans mezunu olduğunuz için, önlisans olarak atanamazsiniz okusaniz bile.Teşekkür ederim. Yaş 31 zamanım yok işletme mezunuyum ama olmuyor 2yıllık bi bölüm okusam diyorum napcağımı şaşırmış haldeyim
Mecburen lisans olarakmı gircem kpss ye? Neyapcağımı bilmiyorum gerçekten 2yıllık bi bölüm okusam bile hiç etkisii olmayacakmı atanmayaLisans mezunu olduğunuz için, önlisans olarak atanamazsiniz okusaniz bile.