Saglık bakanlığı;isteğe bağlı sezeryani SSK karşılamayacak artık demiş dogrumu

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
Arkadaslar merhaba istte bahli sezeyandan oluyorsak artık SSK karşılamayacakmış dogrumu acaba ? Ben hiç duymaidm haberlerde ama tedirginim
32+3 günlüğüm
tüp bebekle hamile kaldım
bajinismus problemimden dolayı doktorum normal doum yapamayacağını dogum kanalında bebeği sikistirabilecegimi söyledi bana ve en halen altna mayne olamıyorum çok sıkıntı yasıyorum fakat tip işlemlerinde dahi anestezi aldım yumurta takibi yapilrken acaba bu sorunum beni tıbbi sezeryanami isteğe bagliyami sokuyor
bebeğim suanda makat gelişi sonuna kadar donmezse bununla tıbbi sezeyandan yararlanabilirmiyim ?
Yada tıbbi sezeryan neleri kapsıyor biliyormusunuz

bildiğim kadarıyla anne sezaryen istediği taktirde doktor bir gerekçe yazar ve sezaryen olur.yani keyfi sezaryen yaptı denilmiyor zaten.
sizinki direk zaruri olur.

canım dr ayarlar sen merak etme.......masallah ıyı gıdıyoo ınş saglıkla gelır bebısınnnn

canim senin durumun da sanirim mecbur sezeryan olur o yuzden merak etme, sonucta hamilelikten onceki problemini doktorunun sezeryan icin yeterli bir neden olarak gormesi yeterli,
ama eger SSK gercekten boyle bir karar aliyorsa keyfen sezeryan isteyenler icin sahane derim ben, hemen uygulamaya konur umarim.

KonuLmuş diyolar ama ben haberlerde görmedim sagdan soldan duyuyorum
ama Dr bı bahene bulur insallH yardımcı olur

X