Sağlık Bakanı Alo 182'den randevu alamadı

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.378
1.437
248
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne'de partisinin seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği, hasta randevu çağrı merkezinden Alo 182'yi aramasına rağmen ulaşamadı.

Bakan Müezzinoğlu bugün AK Parti belediye başkan adayı Ahmet Günşen ile birlikte esnaf ziyareti ardından bakanlığa bağlı çağrı merkezine gitti. Partililer ile birlikte merkezi gezen ve çalışanlarla bir süre sohbet eden Bakan Mehmet Müezinoğlu, telefonla merkezi arayarak randevu almak istedi. Bakan telefonla tüm aramalarına rağmen çağrı merkezine ulaşamadı. Müezzinoğlu, çağrı merkezinde çalışan görevlilere dönerek, "Arıyor, ama ulaşamıyorum" dedi.

Bakan Mehmet Müezzinoğlu'nun kendi cep telefonundan arayıp ulaşamadığını gören danışmanları kendisine başka telefon uzattı. Kendisine uzatılan telefondan da 182 çağrı merkezine ulaşıp randevu alamayan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, bu sırada merkezi arayan ve kalp ritim bozukluğu hastası olduğunu söyleyen Mücella isimli bir kadın ile sohbet ederek randevu verdi.

Gelen çağrılara yanıt veren personeli bir süre izleyen Bakan Müezzinoğlu daha sonra çalışanlarla birlikte yemek yedikten sonra merkezdan ayrıldı.
http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/saglik-bakani-alo-182den-randevu-alamadi

Güler misin,ağlar mısın ?

Şaka bir yana ben netten alıyorum,bilgilerine sunarım kendisinin.

Telefondan olmuyor malesef, ya yoğunluktan erişilemiyor ya da cevap alamıyorsunuz, o değilde 112 ambulans hattına bir çözüm bulmalılar, birgün iki aile biryerden dönüyorduk, birkaç metre ötemizde bir delikanlı yere yığıldı, koştuk hemen, baygındı, eşim telefonuna sarıldı 112'yi aramak için hiç abartmıyorum 20 dakika sürekli aradı, ne açan oldu ne birşey, delikanlı sara hastasıymış meğer, cebinde soğan varmış, soğanı fark edince koklattık, sonra su bulup içirdik ama o arada biz çok söylendik, ya kalp sorunu olsaydı ya felç geçiriyor olsaydı

Ne Telefondan Nede Netten Devlet Hastanesine Sıra Almak İmkansız Basbaya Gelmeyin Devlete Diyorlar

Haberlerde izledim bende içler acısı
Aradı ulaşamadı yani sonra başka telefon verdiler yine olmadı sanki sorun telefondaymış gibi...
Bir de üniversite hastanesinden randevu almak istesem dedi çağrı merkezindeki kızda üniversite hastanelerinden randevu alınmıyor deyince kahkaha attım çünkü sağlık bakanı daha randevu sisteminin nerelerde uygulandığını bilmiyor.
E o bilmeyecek kim bilecek ?

telefonla denemedim ama online randevu sisteminden ben memnunum
artık gideceğim zaman tam saatinde gidip beklemiyorum

ama biraz erken davranmak gerekiyo bazı bölümler için
özellikle dişte

Ben O Dişçiden Hiçbiyerden Sıra Alamadım Aldımsa da Doktor Randevuyu İptal Etti Çok Duydum Böyle Sıra Verip Randevu Tarihine Yakın Mesaj Geliyor İptal Edilmiştir Başka Sıra Alın Diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…