Bebek Beslenmesi Sağıp dondurduğumuz sütler???

• Konu Sahibi Konu Sahibi puky
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

puky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
8
0
86
İstanbul
slm arkadaşlar 6 aylık bebeğim var.çalışmaya başladım ve ilk aylardan dondurduğum sütlerimi eritip biberonla vermek istiyorum ama kızım istemiyor.kokusu ve tadı kötü gerçekten içmemekte haklı bir hafta kadar önce dondurduğumu denedim tarihi mi eskidi diye denemek için.fakat onu da içmiyor.sağıp biberona koyunca dondurulmamış sütü içiyor.doğru bir şekilde dondurup çözdürdüğümden eminim poşetlerim de lansinoh birçok kişi kullanıyor.çok üzülüyorum ısıtıp atıyoruz içmediği için.içim gidiyor doğrusu.doktor kahvaltısına ekletmiyor kahvaltıdaki demiri alırmış,
bu sorunu yaşamış veya yaşayan var mı bana ne önerirsiniz??mafoldumben

kahvaltısına ekleyebilirsin niye alsın demiri.demiri pekmezle alıyor zaten pekmezi de ayrı vereceksin süt ürünüyle değil.ben pekmezi kahvaltısından yarım saat önce veriyorum sonra kahvaltısı.ayrıca anne sütünü pişirmediğin sürece her gıdasına ekleyebilirsinmesala çorbasını koyu kıvamlı pişir sonra anne stüyle sulandır.ne bileyim muhallebi veriyorsan pişirip ılındıktan sonra biraz anne sütü ekle.yazık dökme yani.

ay bende işe başlycam depoladım ama hiç denemedim bir deneyeyim belki benimkide içmez

Bende denedim evet ayır bir demir tadı oluyo arkadaşlarıma sordum içine bebe bisküvisi veya bir çay kaşığı pekmez koymaya başlamışlar ek gıdaya geçtikten sonra

malesef benim oğlum da içmemişti,tadı değişiyor.Ben yoğurt yapmayı denemiştim ama tutmadı.Kahvaltısına,çorbasına koyabilirsin ama tadı yine hissediliyor

bendede aynı durum var kahvltısına katamıyorum pekmez veriyorum cunku. cok dusundum anne sutu veya devam sütüyle hazırllanan mamalardan almaya karar verdım. normalde kullanmıyorum ama napıyım yazık sütüme atamamkı..

henüz sadece ek besin olarak kahvaltımız ve meyve suyumuz var.kahvaltıda da herşeyi karıştırıyoruz.içinde pekmez de olduğu için doktorumuz istemiyor malesef.

aptamılın 8 tahıllı ballı kahvaltısını dusunuyorum puky henuz almadım. uzerınde yazıyor sut ıle haızrlanır dıye. bebelac ın kavanoz mamalarını aldım carsıda verebılemk ıcın kızım hıc sevmedı. dedıgım gıbı onu denıcem bakalım. ha bı de sımdı aptamılın 7 tahıllı elmalı dıye bı cesıdı var. onu kahvaltısınında kullanıyorum. o suyla hazırlanıyor. peynır, yumurta falan kattıktan sonra bebe bıskuvısı yerıne onunla kıvamını verıyorum. tahıllı oldugu ıcın faydalı dıye dusunuyorum. sımdılık tek hazır mama onu kullnaıyorum.

bugun bende cözdurdum bıtane gercekten tadı cok kotu ya kendı sutumden mıdem bulandı resmen ( vermekle vermemek arsında kaldım ama kıyamadım atmaya. ıcıne bıraz bebe bıskuvısı ve toz mama kattım kızım yedı bıraz. :ecrin_bebek:

anne sütü oda ısısında 6 saat, buzdolabında 24 saat,dondurucuda 6 ay özelliğini kaybetmeden saklanabilir.ancak buzluktan kendimize yemek sebzelerin tadı bile bir süre sonra değişiyor,ilk tazeliği gibi olmuyor.eger tadı değişiyor ve bebeginiz yemiyorsa en iyisi sütünüzü sagıp normal dolaba koyup 24 saat gecmeden vermek .....

çok teşekkürler deniycem ben de,öyle bişeyler yapmam lazım.çünkü benim cadaloz biberonu bıraktı.hiçbir şey için almıyor her şeyi sadece kaşıkla verebiliyorum artık.mama ve süt biraz uzun sütüyor ama mecburen aç kalmasın diye veriyorum kaşık kaşık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…