Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar 4 aylık kızım var sadece anne sütü veriyorum her gün de sütümü sağıyorum. buzlukta saklıyorum. ama ne kadar saklamam gerkir en fazla? kimi yerde 3 ay kimi yerde 6 ay diyor. lansinoh poşetlerde saklıyorum üzerinde 6 ay saklanır yazıyor ama güvenemedim. siz ne kadar süre saklıyosunuz sütleri?
Doktor bana buzdolabının buzluğunda 6 ay, derin dondurucuda 1 yıl saklayabileceğimi söylemişti. Gerçi benim sütüm o kadar bol olmadığı için ben sağıp saklayamadım ama...
benm oğlum sağılan sütleri hiç sevmedi bakıcımzın yalancısıyım..zaten sonradan da ıyıce azaldı ..saklamadım mememde taze taze ıcırdım..ama dolaba gıren sute ben pek guvenmıyorum o nedenle 6 ay cok uzun gelıyor bana en fazla 3 ay sakla bence..
kızlar 4 aylık kızım var sadece anne sütü veriyorum her gün de sütümü sağıyorum. buzlukta saklıyorum. ama ne kadar saklamam gerkir en fazla? kimi yerde 3 ay kimi yerde 6 ay diyor. lansinoh poşetlerde saklıyorum üzerinde 6 ay saklanır yazıyor ama güvenemedim. siz ne kadar süre saklıyosunuz sütleri?
Ben en fazla 2 ayda tüketiyorum derin dondurucudaki sütü lansinoh poşet kullanıyorum ben de.Çözdürürken dikkat ediyorum 6-7 saatte ve buzdolabının alt kısmında çözdürüyorum yani dışarıda değil.
Zaten ben o sütleri normalde evde tüketmiyorum çok da bol değil hem.Dışarıda emzirmeye müsait olmayan bi yere veya emzirmenin çok zahmetli olacağı bi yere gitmem gerektiğinde akşamdan çözülmeye bırakıyorum sabaha hazır oluyor.
Ben en fazla 2 ayda tüketiyorum derin dondurucudaki sütü lansinoh poşet kullanıyorum ben de.Çözdürürken dikkat ediyorum 6-7 saatte ve buzdolabının alt kısmında çözdürüyorum yani dışarıda değil.
Zaten ben o sütleri normalde evde tüketmiyorum çok da bol değil hem.Dışarıda emzirmeye müsait olmayan bi yere veya emzirmenin çok zahmetli olacağı bi yere gitmem gerektiğinde akşamdan çözülmeye bırakıyorum sabaha hazır oluyor.
peki sıcaklığını nasıl ayarlıyorsun?soğuk olmuyor mu dışardayken?ben taze veriyorum sağıp emmediğinde.ama soğuduktan sonra vermeye tereddüt ediyorum,gaz yaparsa diye.2. kez de ısıtmıyorum
ben de artık en çok 3 hafta tutucam. dün 3 ay öncenin sütünü çıkardım tadı çok değişikti döktüm. ama dolapta birsürü süt var yaaa yazık olcak diye çok üzülüyorum.
Ben de 3 ay saklanır diye biliyorum.ama nony arkadaşın dediği gibi ben de 3 ay dolmak üzereydi süt çıkarttım değişik bir kokusu vardı kızım içmek istemedi ben de vermedim..neden oluyor o koku anlamadım..
ben de 3 hafta önce işe başladım o yüzden mart ayında biriktirmeye başladım medelanın poşetlerinde üzerinde 6 ay buzlukta, 12 ay derin dondurucuda saklanır yazıyor doktora da sordum oda aynısını dedi.
nisanın 11 nde işe başladım ve o zamandan beri mart ayında depoladığımız sütleri kullanıyorum bi akşam öncesi aşağı indiriyorum buzluktan eğer çok kuytu köşeye koyarsanız çözülmesi baya vakit alıyor. buzluktan çıktığı için tadı ve kokusunda buzu hissediyorsunuz ama bizim kız maşallah içiyor zaten bitmek üzere sütüm de azaldığı için doktor günde bi kere de devam sütü ekleyelim dedi öğlenleri de devam sütü veriyor kayınvaldem. o yüzden dökmeyin sütlerinizi yazık ama içmiyosa yapcak bişi yok tabi yine de benim gibi işe gitmek zorunda değilseniz olabildiğince imkanınız varsa taze verin arkadaşlar. dolabın altındada 3 gün saklanıyor. bol sütlü günler