sağdığım sütü soğuk tutmak istiyorum eve kadar ne yapmalıyım bi aleti varmı kullunıla

hanifta

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
120
0
641
Yozgat
çalışmaya başladım ve sağdığım sütü eve kadar nasıl soğuk bozulmadun getireblirim diye düşünüyorum çünkü evle işim arası yarım saati geçiyo ve dolaptan çıkarıp yola çıksam bozulur diye düşünüyorum böle biberonu içine koyacağım soğuk tutacak bişe istiyorum çanta gibileri var bide termoslar.kullananlar yazabilirmi termos alayım diyorm ama mama termosu gibi bişe ama içine biberon tek girermi bilemedim yardım

cnm ikeada minik termoslar var biberon yerine sağdıktan sonra hemen ona boşaltırsın eve dönünce biberona döküp verebilirsin ben bi yere gideceğim zaman ööle yapıyorum kalıo baya termosta hem küçük olduğundan çantada kolayca taşınabilir......

chicconun termosları var içine biberonunu koyabiliyorsun 6 saat soğuk yada sıcak tutuyor ben kullandım çok menun kaldım halada yolculuğa çıkarken içine yemek yada süt koyduğum kabı koyar kullanırım. ama 6 ssat durması için ince biberon değilde tombul biberonlarla koymalısın içine

eczaneden alabileceğin buz kalıpları var genellikle bu kalıpları ilaç taşırken kullanırlar yarım saat sen eve gidene kadar seni idare eder merak etme...

canım iş yerinde buzdolabına koy
akşam eve giderkende bir poşetin içine buz doldur içinede sütü koy
eve zaten 1 saate gidiyormuşsun
gider gitmez hemen dolaba atarsın..
buzları çok koyarsan erimez buzlar..

Başlığı okuyunca buz yazayım diye girdim konuya ama yazmış bile nınım . :) Aynen hiç masrafa gerek yok. Bir poşetin içine doldurun buzları , biraz boşluk bırakıp sıkıca bağlayın ağızını. ortasına yerleştirin taşıma kabını oldu bitti. Rakı bardağını soğuk tutmak için kullanılan ehlikeyfler gibi yerleştirilecek. Dış poşet olarak marketlerde satılan dondurulmuş ürünlerin sıcaklıklarını korumak için kullanılan poşetler var , 2-3 TL fiyatları onlardan kullanabilirsiniz.

Yada ıKEA vb. yerlerde satılan ve genelde piknikte kullanım amaçlı satılan termos özellikli çantalar ve plastik buz kalıpları var ( şişe gibi , suyu doldurup ağızını kapatıyorsunuz. ) onlardan alın. Süt olayı bitince piknik te kullanırsınız. :)

arkadaşlar çok sağolun verdiğiniz bilgiler için değerlendirecem biberon termosu aklımıza yattı iyice eşimle buz torbasıda iyi aslında ama eşim sağlamcıdır biraz çok sağolun siz yadıktan sonra böle termosların olduğunu gördüm teşekküre ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…