- 31 Ekim 2013
- 21.269
- 71.199
- 798
- 40
- Konu Sahibi Jasminium84
arkadaşlar merhaba, 3,5 aylık bir kızım var ve bugün itibariyle doğum iznim bittiği için işe başladım ve süt sağıp bıraktım ancak işyerinden biri sağılan sütün buzlukta saklanması gerektiğini ve içirirken buzluktan indirip ısıtmak gerektiğini söyledi. ancak ben geceden buzluktan çıkarıp buzdolabına koydum ki çözülsün diye, bunu söylediğimde o şekilde süt bozulur kız zehirlenir dedi.. süt sağan anneler siz ne yaptınız, doğrusu nedir?
ikinci sorum da anne sütü bu kadar kolay bozulan birşeyse, ben işyerinde sağacağım ve işyerindeki buzluğa atacağım, işten çıktıktan en az bi yarım saatlik yolum var eve gidene kadar o arada sütü nasıl muhafaza edeceğim, ya da hemen bozulur mu?? bana nolur yardım edin, elim kolun birbirine girdi, inanılmaz panik vaziyetteyim şu an.. :18:
ikinci sorum da anne sütü bu kadar kolay bozulan birşeyse, ben işyerinde sağacağım ve işyerindeki buzluğa atacağım, işten çıktıktan en az bi yarım saatlik yolum var eve gidene kadar o arada sütü nasıl muhafaza edeceğim, ya da hemen bozulur mu?? bana nolur yardım edin, elim kolun birbirine girdi, inanılmaz panik vaziyetteyim şu an.. :18: