Bebek Beslenmesi sağdığım sütleri nasıl değerlendirebilirim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozlemoztepe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
148
0
96
38
İzmir
3.5 aylık bebeğim var ve doğumdan beri 2 defa acillik oldum göğüslerimdeki süt fazlalığından.o yuzden doğumdan beri 2 ay sürekli sağıp deepfreeze koydum sutumu.hala sütüm yeterli allaha şükür sütten başka birşey almadı şimdiye kadar.sordum -18 derecedeki sütleri en fazla 6 ay saklayabilirmişim.4 aydan sonra meyve suyu falan tattırmayı düşünüyorum . ama bu sütleri ne zaman nasıl vereyim ziyan olsun istemiyorum ilk gelen sütlerim yağlı yağlı olanlar dolapta . duyuyorum yoğurt yapan meyve suyuna corbasına katan oluyormuş .kaçıncı ayda neyle karıstırıp yada yoğurt yapıp verebilirim.arada benden emmese deepfreezeden kullansam dedim ama gösüm hmn doluo agrı yapıo.resmen bir bebek daha besleyebilirim.akıl verin walla ziyan olucak sütlerim

Canım öncelikle sağlıkla büyüt bebeğini bence sütlerini ziyan etme bulamayan okadar çok bebek varki 4 aylık olunca 100 cc süte 2 çay kaşığı yoğurtla yoğurt mayala eğer dahada fazla geliyosa ki bu yoğurdu hergün yicaz patatez havuş prinç haşlıyosun ya çorba yapmak için ben bebek formülüyle sulandırıyorum sende sütünle sulandır hem besleyici hem sağlıklı hem doyurucu olsun sütlaç bile yapabilirsin eğer hala bitmiyosa anne sütü zaten kendinden tatlı biraz prinçle özleşee kadar pişir iyice ezz püre gibi olsun prinç unu kıvamında yeterki kullan ziyan olmasın

ya çok saol valla anne olmak çok zor iş hele bir de ek gıdaya başlayınca .yani daha başlamadık ama dışardan hazır mamaymış sütmüş yoğurtmuş almamaya kararlıyım.teşekkür ederim bir hafta daha gecsin biraz huysuz bu aralar sonra denemeye başlıcam yavaş yavaş

Back
X