- 4 Kasım 2022
- 391
- 193
- 18
- 29
- Konu Sahibi 2minnosannesi
-
Serum fizyolojik dediğiniz sadece damla mi onu yapıyorum ama pek işe yaramıyor bide siringayla burnuna basıyorlar ani o var ama ben ondan korkuyorum yapamıyorum onu mu diyorsunuzBurnunu mutlaka açın burnu tıkalı bebek nefes alamadığı için emmek istemez. Zorlanır. Serum fizyolojik ile açın bakalım. Evdede şimdi sıcak tutmak için bir şeyler yakıyoruz hepimiz e haliyle havayı kurutuyor. Buhar makineniz varsa nem oranını dengelemeye çalışın burnu kurumasın diye
Nasıl kullanıyorsunuz acaba? Tek kullanımlık flakon olarak mı var elinizde yoksa şişe mi?Serum fizyolojik dediğiniz sadece damla mi onu yapıyorum ama pek işe yaramıyor bide siringayla burnuna basıyorlar ani o var ama ben ondan korkuyorum yapamıyorum onu mu diyorsunuz
Tup şeklinde kırılıyor ucu 24 saatte 5 6 kere yapabilirsin dedi burnuna damla damlatiyorum yanlış mı yapıyorum acabaNasıl kullanıyorsunuz acaba? Tek kullanımlık flakon olarak mı var elinizde yoksa şişe mi?
Burnu çok tıkalıysa damla yöntemi cok işe yaramıyor. Şırıngayla olanı denemekten korkmayın videoda olduğu gibi uygulayın bebeğinizin iyiliği için tüp olanıda ben aynı yöntemle veriyordum yukarda hava kalmıcak şekilde tutup alttan sıkıyordum. Sonrada aspiratörle temizleyin. Burnu tıkalı bebek ememez birde atak dönemi olabilir sakin kalın inat edip kafaya takınca ters tepiyor yemek işi.Tup şeklinde kırılıyor ucu 24 saatte 5 6 kere yapabilirsin dedi burnuna damla damlatiyorum yanlış mı yapıyorum acaba
Hiç korkacak birsey yok sıkıp ters çevirince hemen akıyor zaten. Başka türlü öyle küçük damlayla açılmaz ben günde kaç kere açıyorum. Tıkalıysa asla emmez benimki de. Çocuğa da yazıktır videolar var izleyin yapın korkacak birsey yok gerçekten. Çok zorlanıyorlar tıkalı oluncaSerum fizyolojik dediğiniz sadece damla mi onu yapıyorum ama pek işe yaramıyor bide siringayla burnuna basıyorlar ani o var ama ben ondan korkuyorum yapamıyorum onu mu diyorsunuz
ben sterimar kullanıyorum . sırınga da damla da denedim sterimar cok rahatsız etmıyor aglatmıyor :))Serum fizyolojik dediğiniz sadece damla mi onu yapıyorum ama pek işe yaramıyor bide siringayla burnuna basıyorlar ani o var ama ben ondan korkuyorum yapamıyorum onu mu diyorsunuz
Evet sterimar da bi çözüm doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz.ben sterimar kullanıyorum . sırınga da damla da denedim sterimar cok rahatsız etmıyor aglatmıyor :))
Siz sanırım burnuna damla damla sayarak damlatıyorsunuz. Tüpün yarısını bi burun deliğine diğer yarısını da diğer burun deliğine kullanın.Tup şeklinde kırılıyor ucu 24 saatte 5 6 kere yapabilirsin dedi burnuna damla damlatiyorum yanlış mı yapıyorum acaba
benim dr um önerdi zaten . kusuyor emdiklerini de dediğim için. bence de herkesin dr u önermeyebilir sormakta fayda var.Evet sterimar da bi çözüm doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz.
Evet bazı doktorlar sevmiyor sanırım basınçlı gazlı olduğundan mıdır bilemeidmbenim dr um önerdi zaten . kusuyor emdiklerini de dediğim için. bence de herkesin dr u önermeyebilir sormakta fayda var.
Doktoruna bir danis sirinca olmasada sprey falan yazar onunda etkisi olur, muhtemelen burnu tikali oldugu icindir, bende ilk bebegime her gece süt sagiyordum emerken uyuyor beslenemiyor diye zor bir durum gercekten allah kolaylik versinMerhabalar 5 ay 10 günlük bebegim var doğduğundan beri sagarak besliyorum ne yaptıysam emmedi anne sutu alsinda ben sagmaya razıyım dedim zaten iştahlı bir bebek değildi ama kilo alımı falan iyiydi son 1 buçuk aydır o agliyor ben ağlıyorum beslenmeyi reddediyor kaşıkla verdim biberon basi değiştirdim yok geçen ay sadece 250 gram almış doktorum az dedi ek gidaya başla dedi neyse başladık ama tabi şimdi az az veriyorum tadım yapıyoruz doyurucu değil ek gıdada yani dis çıkardı ondan emmiyor dedim iki disi çıktı yok yine aynı birgun güzel emerse ikinci gün yine emmiyor delirdim artık ağlıyorum resmen ben sagip besliyorum ama o beslenmek istemiyor gece 5 6 saat uyuyor uyanıyor agliyor yine emmiyor ne yapacağımı şaşırdım artık neden böyle yapiyor anlamıyorum ve genel durumuda iyi hiç aç bir bebrk gibi değil yani büyüme atagimi geçiriyor ne oluyor bilmem birde hep burnu tıkalı neler yapıyorum yine aynı acaba burnu yüzünden de emmiyor olabilir mi bana bir yardım edin lütfen şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?