- 4 Kasım 2022
- 391
- 193
- 29
- Konu Sahibi 2minnosannesi
Merhabalar 5 ay 10 günlük bebegim var doğduğundan beri sagarak besliyorum ne yaptıysam emmedi anne sutu alsinda ben sagmaya razıyım dedim zaten iştahlı bir bebek değildi ama kilo alımı falan iyiydi son 1 buçuk aydır o agliyor ben ağlıyorum beslenmeyi reddediyor kaşıkla verdim biberon basi değiştirdim yok geçen ay sadece 250 gram almış doktorum az dedi ek gidaya başla dedi neyse başladık ama tabi şimdi az az veriyorum tadım yapıyoruz doyurucu değil ek gıdada yani dis çıkardı ondan emmiyor dedim iki disi çıktı yok yine aynı birgun güzel emerse ikinci gün yine emmiyor delirdim artık ağlıyorum resmen ben sagip besliyorum ama o beslenmek istemiyor gece 5 6 saat uyuyor uyanıyor agliyor yine emmiyor ne yapacağımı şaşırdım artık neden böyle yapiyor anlamıyorum ve genel durumuda iyi hiç aç bir bebrk gibi değil yani büyüme atagimi geçiriyor ne oluyor bilmem birde hep burnu tıkalı neler yapıyorum yine aynı acaba burnu yüzünden de emmiyor olabilir mi bana bir yardım edin lütfen şimdiden teşekkürler