Oslem34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2009 518 0 5 Mart 2011 Konu Sahibi Oslem34 #1 merhaba kızlar ben orgu hıc bılmıorum yardım edecek kımsede yanımdayok malesef..bende bebısıme bısıler ormek ıstıorum gıttım bırkac orgu dergısı aldım ancak drgılerdekı dıyagramlarda saga ılmek kesmek sola ılmek kesmek ıbarelı ısaretler var bunlar ne demek ınternette arastırdım ancak bole bı bılgı bulamadım tecrubeklerınızle benı aydınlatırmısınız ajusrlu bır model bu baklava gıbı oluor bılg. sımdıden tesekkur ederımm
merhaba kızlar ben orgu hıc bılmıorum yardım edecek kımsede yanımdayok malesef..bende bebısıme bısıler ormek ıstıorum gıttım bırkac orgu dergısı aldım ancak drgılerdekı dıyagramlarda saga ılmek kesmek sola ılmek kesmek ıbarelı ısaretler var bunlar ne demek ınternette arastırdım ancak bole bı bılgı bulamadım tecrubeklerınızle benı aydınlatırmısınız ajusrlu bır model bu baklava gıbı oluor bılg. sımdıden tesekkur ederımm
Anka Nirvana Pro Üye 25 Ekim 2008 52.616 114.784 5 Mart 2011 Konu Sahibi Oslem34 #2 tatlım sağa kesmek dediği ilmeklere sağdan girip ikisini beraber örüyorsun... sola kes dediği ise normal iki ilmeği beraber düz örüyorsun...
tatlım sağa kesmek dediği ilmeklere sağdan girip ikisini beraber örüyorsun... sola kes dediği ise normal iki ilmeği beraber düz örüyorsun...
Oslem34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2009 518 0 7 Mart 2011 Konu Sahibi Oslem34 #3 maibeyaz .!.: tatlım sağa kesmek dediği ilmeklere sağdan girip ikisini beraber örüyorsun... sola kes dediği ise normal iki ilmeği beraber düz örüyorsun... Genişletmek için tıkla... saol tatlım sanırım kaydırma yapmak demekmıs dıılmı:26:
maibeyaz .!.: tatlım sağa kesmek dediği ilmeklere sağdan girip ikisini beraber örüyorsun... sola kes dediği ise normal iki ilmeği beraber düz örüyorsun... Genişletmek için tıkla... saol tatlım sanırım kaydırma yapmak demekmıs dıılmı:26:
Anka Nirvana Pro Üye 25 Ekim 2008 52.616 114.784 7 Mart 2011 Konu Sahibi Oslem34 #4 du ben sana özelden gönderim...