Merhabalar arkadaşlar geçenlerde hastaneye gittim sağ yumurtalık da kist olduğunu öğrendim 5.30 cm mr çektirdim sonucu bekliyorum şuan çok kötü bir ağrım var sağ kasığımda ve midem bulanıyor kaç gündür acaba hamile olabilir miyim yada kasik ağrısı mi bu yardımcı olursanız çok sevinirim hepinze teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sağ yumurtalık kist ağrısı ve mide bulantısı
- Konu Sahibi Zeyneptc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- 83
Öncelikle geçmiş olsun canım. Benim de 1,5 cm kistim vardı. Çok şiddetli adet sancısı çekiyodum ve istifra ediyodum o şekilde öğrenmiştim. Bir süre daha mide bulantısı devam edebilir ama daha sonra geçiyo. Umarım sonucun iyi çıkar. Stres yapmamaya çalış stres bu durumu çok etkiliyo maalesefMerhabalar arkadaşlar geçenlerde hastaneye gittim sağ yumurtalık da kist olduğunu öğrendim 5.30 cm mr çektirdim sonucu bekliyorum şuan çok kötü bir ağrım var sağ kasığımda ve midem bulanıyor kaç gündür acaba hamile olabilir miyim yada kasik ağrısı mi bu yardımcı olursanız çok sevinirim hepinze teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için
Merhabalar arkadaşlar geçenlerde hastaneye gittim sağ yumurtalık da kist olduğunu öğrendim 5.30 cm mr çektirdim sonucu bekliyorum şuan çok kötü bir ağrım var sağ kasığımda ve midem bulanıyor kaç gündür acaba hamile olabilir miyim yada kasik ağrısı mi bu yardımcı olursanız çok sevinirim hepinze teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için Çok Geçmiş. olsun Kuzum İnşallah Herşey Gönlünce Olur Rabbim Tez Vakitte Çocuk Verir Sanada Dualarım Seninle
Çok teşekkür ederim cevabınız için bende de hepsi var mide bulantısı kusma şiddetli ağrı Allah yardımcz olsun inşallahÖncelikle geçmiş olsun canım. Benim de 1,5 cm kistim vardı. Çok şiddetli adet sancısı çekiyodum ve istifra ediyodum o şekilde öğrenmiştim. Bir süre daha mide bulantısı devam edebilir ama daha sonra geçiyo. Umarım sonucun iyi çıkar. Stres yapmamaya çalış stres bu durumu çok etkiliyo maalesef
Bizde çocuk istiyoruz olmuyor sebep buymuş ama doktorum bir hastamin kisti olmasına rağmen 4 tane çocuğu oldu dedi bilmiyor ya Allah yardımcimz olsun sizin ameliyatlar nasıl oldu bana da ameliyat denildi ama biraz korkuyorumKist bildıgın gebelık belırtılerı yapıyor miğde bulantısı agrı adet grcıkmesı zaten 5cm kıstın varsa hamıle kalma olasılıgın çok zor ben 5kez amalıyat oldum kistten tek yumurtalıgım alındı 10yıldır bu illetı cekıyorum kistın en buyuk sebebi stresmiş
merhaba geçmiş olsun sonucunuz ne oldu acabaBizde çocuk istiyoruz olmuyor sebep buymuş ama doktorum bir hastamin kisti olmasına rağmen 4 tane çocuğu oldu dedi bilmiyor ya Allah yardımcimz olsun sizin ameliyatlar nasıl oldu bana da ameliyat denildi ama biraz korkuyorum
Hiç bir şey yapmadım kendiliğinden kasik ağrım geçti ama yaşadığım yerde güzel bir hastane yok haftaya memleketime gidince büyük hastaneye gidecm hayırlısı olurmerhaba geçmiş olsun sonucunuz ne oldu acaba
geçmiş olsun Allah şifa versinHiç bir şey yapmadım kendiliğinden kasik ağrım geçti ama yaşadığım yerde güzel bir hastane yok haftaya memleketime gidince büyük hastaneye gidecm hayırlısı olur
- 24 Ocak 2021
- 11.443
- 25.782
- 548
Yumurtalık kistleri mide bulantısı yapabiliyor.. siz yine de test yapın tabikiMerhabalar arkadaşlar geçenlerde hastaneye gittim sağ yumurtalık da kist olduğunu öğrendim 5.30 cm mr çektirdim sonucu bekliyorum şuan çok kötü bir ağrım var sağ kasığımda ve midem bulanıyor kaç gündür acaba hamile olabilir miyim yada kasik ağrısı mi bu yardımcı olursanız çok sevinirim hepinze teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için