• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağ yumurtalığımda 2.5 cm kist var adet olamıyorum

gizemayguun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
5
0
36
27
Merhaba. En son Ocak ayının 18'inde adet oldum. Cinsel ilişkim de var. Birkaç gün önce erken gebelik testi aldım negatif çıktı. 2 gün önce de kadın hastalıklarına gittim. Alttan muayene etti ve sağ yumurtalığında 2.5 cm kist var dedi. Başka hiç bir bilgi vermedi. Sadece kan tahlili istedi. Sonuçlarıma internetten baktım. Çalıştığım için sonuç göstermeye gidemiyorum. Total BHCG <1.20, Prolaktin 12.23 (5.18 - 26.53) ve TSH 1.8820 (0.35 - 4.94) çıktı. Bu değerler ne demek oluyor söyleyebilir misiniz lütfen ? Hala daha hasta olmadım korkuyorum da biraz. Nasıl hasta olurum bilmiyorum hiçbir belirti de yok. Doğum kontrol hapı kullan diyorlar ama bilemiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz ? Şimdiden teşekkür ederim.

Bunlar hormon değerlerin oluyo belki kistten dolayı adet olamıyor olabilirsin doktorunla yeniden görüş adet olamazsan adet söktürücü verir

Doğum kontrol hapı kullansam olmaz mı ? Kist tedavilerinde veriyormuş doktorlar bi bilginiz var mı ?

Evet bnde de kist var bnde kullandım Doğum kontrol hapı ama bnm kine fayda etmedi ama doktorunuz la görüşmeden bence başlamayın

Çalışıyorum 7 de çıkıyorum tahlil sonuçlarımı göstermeye hastaneye de gidemiyorum. O yüzden buradan öğrenmek istedim nişanlım ben gideyim sonuçların için sonuçta seni muayene edip kan almış dedi ama öyle de olur mu bilmem napıcam bilmiyorum

Evli değilsen kistin tedavisine bence biran önce bak çünkü evlenince basına bela oluyo çocuk olmamaya kadar gidiyo bnm size tavsiyem

Çalışıyorum 7 de çıkıyorum tahlil sonuçlarımı göstermeye hastaneye de gidemiyorum. O yüzden buradan öğrenmek istedim nişanlım ben gideyim sonuçların için sonuçta seni muayene edip kan almış dedi ama öyle de olur mu bilmem napıcam bilmiyorum
Özel hastaneler Cumartesi’de çalışıyor bu sonuçlarınla birlikte özelde bi doktora göster istersen

Back