Çok Geçmiş olsun Canım...Tek tüple hamile kalıp Doğum yapan milyonlarca Kadın var
Hiç Üzülme Lütfen.
İnşallah Allah Sanada Nasip eder cnm
slm benimde yunurtalıklarımdan birisi çalışmıyor fakat
2 tane çocuğum var üzülme seninde olur tek yumurtalıklada hamile kalınır inşlh allahsanada nasip eder cnm...
bugun yumurtaligimdaki kistten dolayi laparoskopi oldum henuz yeni yeni kendime geliyorumm :çok üzgünüm: Doktorum sag yumurtaligimin calismadigini ancak sol yumurtalikla hamile kalabilecegimi söyledi :sinifsinif: Cok üzgünüm( sadece kist alinir sonrasinda hamile kalirim diye umut etmistim ama böyle duyunca cok fena oldum agla agla gözlerim sisti :çok üzgünüm: Aranizda tek yumurtaligi calisipta hamile kalan varmi?? Nekadar sansim varr offf yardim edin!!
[sıze="2"]boş yere canını sıkma kardeşim..bana da dr. Sol yumurtalığın neredeyse ölü dedi.bu ay tüp denedim ve e n iyi yumurtam sol yumurtaliktan çıktı :)..yanii dr. Lar herşeyi bilemiyorlar[/sıze]
olumlu dusunmeye calisiyorum sürekli ya zaten Allahin bunu bana nasip edecegi varsa olur ....:Saruboceq: insallah tek yumurtalikla hamile kalabilirim :çok üzgünüm:
Merhaba canim Gecmis olsun! Ikinci yumurtaligin saglam olmasi ve tuplerde sorun olmasa hamilelik gerceklesir`9tip diliyle) Benim de bir yumurtaligim yumurta uretemiyor. Hamile kalamadim ama sen gencsin diyeusunuyorum insallah sansin var. tedaviyi birakma korkmanin yerine tedaviye baslamalisin! Allah yardimcin olsun!
Arkadaslarin soyledigi gibi tek tup ve tek yumurtalikla bir kac cocuk doguranlar cok.........Canini sikma dr tedavisini birama
mrb canim bnde ayni sorunu yasiyorum yumurtaliklarimdan biri calisiyo biri hic calismiyo dedi doktr szce farkli ni dktra gitmelimiyim 3 ay once bebegimin kalbi atmadigi icin kurtaj olmustumcnm benim kızlığımdan beri vardı bu sorunum adet düzensizliğim vardı ve yumurtalıklarımdan birinin çalışmadığını sölediler ama şimdi 2 tane çocuğum var üzülme seninde olur inşlh sevgiler
cnm benim kızlığımdan beri vardı bu sorunum adet düzensizliğim vardı ve yumurtalıklarımdan birinin çalışmadığını sölediler ama şimdi 2 tane çocuğum var üzülme seninde olur inşlh sevgiler
Bu durumunuzdan dolayı fsh yükselliği ve amh düşükmüydücnm benim kızlığımdan beri vardı bu sorunum adet düzensizliğim vardı ve yumurtalıklarımdan birinin çalışmadığını sölediler ama şimdi 2 tane çocuğum var üzülme seninde olur inşlh sevgiler
Peki bu durumdan dolayı fsh yüksek çıkıyormuydu ve amh düşüklüğü yapıyormuyducnm benim kızlığımdan beri vardı bu sorunum adet düzensizliğim vardı ve yumurtalıklarımdan birinin çalışmadığını sölediler ama şimdi 2 tane çocuğum var üzülme seninde olur inşlh sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?