sag yumurtaligim calismiyormus:((((

ruyabu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
375
1
96
37
Almanya
Bugun yumurtaligimdaki kistten dolayi laparoskopi oldum henuz yeni yeni kendime geliyorumm :çok üzgünüm: doktorum sag yumurtaligimin calismadigini ancak sol yumurtalikla hamile kalabilecegimi söyledi :sinifsinif: cok üzgünüm:(( sadece kist alinir sonrasinda hamile kalirim diye umut etmistim ama böyle duyunca cok fena oldum agla agla gözlerim sisti :çok üzgünüm: aranizda tek yumurtaligi calisipta hamile kalan varmi?? nekadar sansim varr offf yardim edin!!

Çok Geçmiş olsun Canım...Tek tüple hamile kalıp Doğum yapan milyonlarca Kadın var
Hiç Üzülme Lütfen.
ınşallah Allah Sanada Nasip eder cnm

Çok Geçmiş olsun Canım...Tek tüple hamile kalıp Doğum yapan milyonlarca Kadın var
Hiç Üzülme Lütfen.
İnşallah Allah Sanada Nasip eder cnm

tskler tesellin icin :teselli: dua etmekten baska carem yok :Saruboceq: tek tüple hamile kalip dogum yapan milyonlarca kadindan biride ben olurum umarim :çok üzgünüm:

slm benimde yunurtalıklarımdan birisi çalışmıyor fakat
2 tane çocuğum var üzülme seninde olur tek yumurtalıklada hamile kalınır inşlh allahsanada nasip eder cnm...

slm benimde yunurtalıklarımdan birisi çalışmıyor fakat
2 tane çocuğum var üzülme seninde olur tek yumurtalıklada hamile kalınır inşlh allahsanada nasip eder cnm...

gercektenmi Allahim banada nasip eder umarim:Saruboceq: nekadar hayal kirikligina ugramistim dün duyunca böyle seyler yazilinca daha olumlu düsünmeye basliyorum:)) yalniz bi sorum olucak yumurtaliginin calismamasi dogumlarindan öncemiydi sonramiydi?

bugun yumurtaligimdaki kistten dolayi laparoskopi oldum henuz yeni yeni kendime geliyorumm :çok üzgünüm: Doktorum sag yumurtaligimin calismadigini ancak sol yumurtalikla hamile kalabilecegimi söyledi :sinifsinif: Cok üzgünüm:(( sadece kist alinir sonrasinda hamile kalirim diye umut etmistim ama böyle duyunca cok fena oldum agla agla gözlerim sisti :çok üzgünüm: Aranizda tek yumurtaligi calisipta hamile kalan varmi?? Nekadar sansim varr offf yardim edin!!

boş yere canını sıkma kardeşim..bana da dr. Sol yumurtalığın neredeyse ölü dedi.bu ay tüp denedim ve e n iyi yumurtam sol yumurtaliktan çıktı :)..yanii dr. Lar herşeyi bilemiyorlar

Son düzenleme:
[sıze="2"]boş yere canını sıkma kardeşim..bana da dr. Sol yumurtalığın neredeyse ölü dedi.bu ay tüp denedim ve e n iyi yumurtam sol yumurtaliktan çıktı :)..yanii dr. Lar herşeyi bilemiyorlar[/sıze]

olumlu dusunmeye calisiyorum sürekli ya zaten Allahin bunu bana nasip edecegi varsa olur ....:Saruboceq: insallah tek yumurtalikla hamile kalabilirim :çok üzgünüm:

olumlu dusunmeye calisiyorum sürekli ya zaten Allahin bunu bana nasip edecegi varsa olur ....:Saruboceq: insallah tek yumurtalikla hamile kalabilirim :çok üzgünüm:

BENİM BİR aradasımın tek yumurtalığı çalışıyor ve 2 tane çocuğu var.2. geçen yıl doğdu.vallahi..hiiiiçççç gereksiz yere canını sıkma bence...

Merhaba canim Gecmis olsun! Ikinci yumurtaligin saglam olmasi ve tuplerde sorun olmasa hamilelik gerceklesir`9tip diliyle) Benim de bir yumurtaligim yumurta uretemiyor. Hamile kalamadim ama sen gencsin diyeusunuyorum insallah sansin var. tedaviyi birakma korkmanin yerine tedaviye baslamalisin! Allah yardimcin olsun!

Arkadaslarin soyledigi gibi tek tup ve tek yumurtalikla bir kac cocuk doguranlar cok.........Canini sikma dr tedavisini birama

Merhaba canim Gecmis olsun! Ikinci yumurtaligin saglam olmasi ve tuplerde sorun olmasa hamilelik gerceklesir`9tip diliyle) Benim de bir yumurtaligim yumurta uretemiyor. Hamile kalamadim ama sen gencsin diyeusunuyorum insallah sansin var. tedaviyi birakma korkmanin yerine tedaviye baslamalisin! Allah yardimcin olsun!

Arkadaslarin soyledigi gibi tek tup ve tek yumurtalikla bir kac cocuk doguranlar cok.........Canini sikma dr tedavisini birama

diger yani sol yumurtalik calisiyor dediler :kedi: ama sag taraf fonksiyonunu yitirmis :1shok: yasim henuz 23.tedaviye felan baslamadik cunku bi tedavi önermedi doktorlar once normal sekilde hamile kalmayi denemeliymisim bide yasimdan dolayi tedavi kismini dusunmediler zannimca benneyaptımki offf bakalim bikac hafta icinde baslicaz calismalara mafoldumben umarim yakinda sonuc aliriz

cnm benim kızlığımdan beri vardı bu sorunum adet düzensizliğim vardı ve yumurtalıklarımdan birinin çalışmadığını sölediler ama şimdi 2 tane çocuğum var üzülme seninde olur inşlh sevgiler

Me
cnm benim kızlığımdan beri vardı bu sorunum adet düzensizliğim vardı ve yumurtalıklarımdan birinin çalışmadığını sölediler ama şimdi 2 tane çocuğum var üzülme seninde olur inşlh sevgiler
mrb canim bnde ayni sorunu yasiyorum yumurtaliklarimdan biri calisiyo biri hic calismiyo dedi doktr szce farkli ni dktra gitmelimiyim 3 ay once bebegimin kalbi atmadigi icin kurtaj olmustum

Bu durumunuzdan dolayı fsh yükselliği ve amh düşükmüydü

Peki bu durumdan dolayı fsh yüksek çıkıyormuydu ve amh düşüklüğü yapıyormuydu

Back