Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sag yumurtalıkta sancı
- Konu Sahibi ali_ye
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?tatalım doktora gitmekten başka çaren yok.bi baktır ihmal etme.valla benim adetim bitti sol yumurtalıgımda haalal sürekli bir sancı var.ben yarın zaten kontrole gidiyorum bakalım çatlama ignesindendir belkide.çünkü doktor yumurtalıklarıma temiz bi sorun yok demişti.sende baktır ihmal etme.
- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Ayni sorun bende vardi canim dün kontrole gtitim.sağ yumurtam catlamamiş ve 3 cm lik kist oluşmuş .sebebi ya kisttir ya da üşütmüşsündür.
offf inşallah kist degildir canım yaa.zaten bu igneyide bidaha vurulmayacagım.saglam yumurtaya kist yapıyo baksana.benim bi sorunum yokki kist falan yok olduysada üzülürüm..hem bir sorun yok diyor doktor hemde çatlama ignesini illa vurul diyor sinir oluyorum.tamam bebiş istiyoruz ama ben catlama ignesinin böyle sorunlar yaratacagını bildigim için istemiyorum.
- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 42
- 163
merhabalar benim dün geceden beri sag yumurtalıgıda sancı var bazen geciyor bazen sidetli şekilde agrı saplanıyor neden olabilir kist olmasından korkuyorum:uhm:
tatlım bendede aynı sorun çatlama iğnesini olduğumdan beri var doktora sorduğumda yumurtan çatlıyor ondan demişti ama 2 gün sonra adet günüm bu sabah yine şiddetli şekilde ağrı girdi
Bende de hemen hemen her ay oluyor bu ağrı.
Hatta bu ay çok fazla oldu.
Şirket Hekimime sordum ovulasyon (yumurtlama) döneminde bazı kadınların bu sancıyı çektiğini söyledi.
Hatta bu dönemde cinsel birlikteliğin bile sancılı olabileceğinden bahsetti.
Ovulasyon dönemimi hesapladı tam denk geliyordu, zaten birkaç gün içinde de kendiliğinden geçti.
Yani böyle birşey de yaşıyor olabilirsiniz bir hesaplayın yumurtlama dönemindemisiniz yada bir hekime görünün.
Hatta bu ay çok fazla oldu.
Şirket Hekimime sordum ovulasyon (yumurtlama) döneminde bazı kadınların bu sancıyı çektiğini söyledi.
Hatta bu dönemde cinsel birlikteliğin bile sancılı olabileceğinden bahsetti.
Ovulasyon dönemimi hesapladı tam denk geliyordu, zaten birkaç gün içinde de kendiliğinden geçti.
Yani böyle birşey de yaşıyor olabilirsiniz bir hesaplayın yumurtlama dönemindemisiniz yada bir hekime görünün.
:bende 2 gün önce şiddetli sancıyla acile gittim adetime bağladılar bir sürü test film falan bişey çıkmadı en son ondandır denilip ağrı kesici vurup yolladılar 1 gün daha çektim şimdi igeçti ama ben hap kullanıyorudm ve 10 günlük hap varken bıraktım ara kanam oldu bu ne şimdi anlayamadımbenneyaptımki