Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıksağ yumurtadan hamile kalınca cinsiyeti erkek mi
bi bayan bir ay sağdan bir ay soldan yumurtlarmış doktor bana hamile kaldığımda yumurtanın sağdan çatladığını söyledi banada baştan saçma gelmişti ama böyle şeyler duyunca araştırmak istedim
çok yanlış bir bilgi bu. bebeğin cinsiyetini belirleyen erkekten gelen ve yumurtayı dölleyecek olan spermin x ya da y kromozomu taşımasıdır; sperm x taşıyorsa bebek dişi, y taşıyorsa erkek olur.
öle bişiiler var diyorlardı bende duydum ama kesinliği ne derece bilemiyorum.benimki soldaydı kız oldu ama tesadüf olabilir.hem spermdeki x y olayı gerçek bildiğim kadarı ile
öle bişiiler var diyorlardı bende duydum ama kesinliği ne derece bilemiyorum.benimki soldaydı kız oldu ama tesadüf olabilir.hem spermdeki x y olayı gerçek bildiğim kadarı ile
bi bayan bir ay sağdan bir ay soldan yumurtlarmış doktor bana hamile kaldığımda yumurtanın sağdan çatladığını söyledi banada baştan saçma gelmişti ama böyle şeyler duyunca araştırmak istedim[/Q anlıyorum canım ama diğer arkadaşlarına sölediği gibi spermler belirliyo:)