- 24 Temmuz 2010
- 61
- 1
-
- Konu Sahibi kelebeksepeti
(başlık ilginç gelebilir)Arkadaşlar benim biraz yaglı bir cildim var parmagımı yüzüme sürdügümde yagdan dolayı parlıyor.Fakat benim asıl sorum benim sivilcelerim yüzümde degil de, sadece sağ yanagımdan çeneye dogru doplu bir şekilde cıkması.Bu yüzden kızarık duruyor. sağ yanagım sol yanagımın yanında felaket diyelirim, çevrem tarafımdan yüzümün güzelligi cok konu edilirdi önceden yaklasık 1 yıl once..ama simdi herkes senin cildin neden boyle oldu diyor..sizce bunun nedeni ne olabılır.sadece neden orada sivilce cogalıyor? yardımlarınızı bekliyorum.
teşekkür ederim.yaşım 21.lise donemimde bile bu kadar sivilce gormemiştim.buda neyin nesi dedim bir anda ama dokrora gitmekde istemiyorum acıkcası sorunun ne oldugunu dogal yonden bulmak istiyorum.selam cnm ilk önce kaç yaşındasn. yaşa bağlı dönemselde olabiliyor çünkü. bazen yağ dengesi bozulduğunda çoğalıp sonra azalabiliyolar. bende çok olmuştu önceden. en güzeli cilt doktoruna gitmen daha kötü olmadan. en iyi çözümü sana o söyliycektir.
teşekkür ederim.yaşım 21.lise donemimde bile bu kadar sivilce gormemiştim.buda neyin nesi dedim bir anda ama dokrora gitmekde istemiyorum acıkcası sorunun ne oldugunu dogal yonden bulmak istiyorum.
haklısın iyi niyetin için sagol.cildimi temiz tutmaya calısacagım bakalım belki o zaman gecer zamanla.onceden sivilcem yok degıldı tabi tek tek cıkıyordu ama boyle toplu ve uzun süreli degildi.nazara mı geldim bilmiyorum boyle caresiz kala kaldım birdensenin önceden sivilcen yoksa eğer bence doktora bi danış. tmm doğal yol daha mantıklı gelebilir ama onlar daha kötü yapabiliyor. çünkü cilt çok hassas bir konu bide yüzse. bende çok kullandım doğal yöntemle geçsin diye ama daha beter etti. o yüzden benim başıma geldi başkasının gelmesin diye heryere yazıyorum :) tabi her cilt bir değil ama ben genede söyliyim dedim :)
haklısın iyi niyetin için sagol.cildimi temiz tutmaya calısacagım bakalım belki o zaman gecer zamanla.onceden sivilcem yok degıldı tabi tek tek cıkıyordu ama boyle toplu ve uzun süreli degildi.nazara mı geldim bilmiyorum boyle caresiz kala kaldım birden