Sivilceli Ciltler sağ yanak sivilcesi..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kelebeksepeti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
61
1
(başlık ilginç gelebilir)Arkadaşlar benim biraz yaglı bir cildim var parmagımı yüzüme sürdügümde yagdan dolayı parlıyor.Fakat benim asıl sorum benim sivilcelerim yüzümde degil de, sadece sağ yanagımdan çeneye dogru doplu bir şekilde cıkması.Bu yüzden kızarık duruyor. sağ yanagım sol yanagımın yanında felaket diyelirim, çevrem tarafımdan yüzümün güzelligi cok konu edilirdi önceden yaklasık 1 yıl once..ama simdi herkes senin cildin neden boyle oldu diyor..sizce bunun nedeni ne olabılır.sadece neden orada sivilce cogalıyor? yardımlarınızı bekliyorum.

selam cnm ilk önce kaç yaşındasn. yaşa bağlı dönemselde olabiliyor çünkü. bazen yağ dengesi bozulduğunda çoğalıp sonra azalabiliyolar. bende çok olmuştu önceden. en güzeli cilt doktoruna gitmen daha kötü olmadan. en iyi çözümü sana o söyliycektir.

teşekkür ederim.yaşım 21.lise donemimde bile bu kadar sivilce gormemiştim.buda neyin nesi dedim bir anda ama dokrora gitmekde istemiyorum acıkcası sorunun ne oldugunu dogal yonden bulmak istiyorum.

teşekkür ederim.yaşım 21.lise donemimde bile bu kadar sivilce gormemiştim.buda neyin nesi dedim bir anda ama dokrora gitmekde istemiyorum acıkcası sorunun ne oldugunu dogal yonden bulmak istiyorum.

senin önceden sivilcen yoksa eğer bence doktora bi danış. tmm doğal yol daha mantıklı gelebilir ama onlar daha kötü yapabiliyor. çünkü cilt çok hassas bir konu bide yüzse. bende çok kullandım doğal yöntemle geçsin diye ama daha beter etti. o yüzden benim başıma geldi başkasının gelmesin diye heryere yazıyorum :) tabi her cilt bir değil ama ben genede söyliyim dedim :)

haklısın iyi niyetin için sagol.cildimi temiz tutmaya calısacagım bakalım belki o zaman gecer zamanla.onceden sivilcem yok degıldı tabi tek tek cıkıyordu ama boyle toplu ve uzun süreli degildi.nazara mı geldim bilmiyorum boyle caresiz kala kaldım birden

bi dene bakalım cildini sabah akşam yıka, tonikle ve krem sür. yağlı ciltler için var zaten. elini yıkamadan elleme yüzünü sakın. çünkü çoğaltıyo sivilceleri. dönemsel bişeyse geçer mutlaka zaten. takma kafana oda çok büyük etken çünkü.

canım sivilcelerin tek bir yerde ise ve henüz tüm yüzünü sivilce sarmamışsa çoğu kişiye göre hala şanslı bir insansın unutma bunu :)) ve bence senin durumun öyle çok kafaya takılcak bir şey değil, yüzünü temiz tut, sivilceli kısmı ellememeye çalış, ama yine de bir uzmana görün. Bana kalırsa doktor da sana ilaç vermek yerine lokal uygulanan kremlerden verir, şu sivilceleri kurutanlardan. Kısa zamanda iyileşeceğinden eminim:)

Son düzenleme:
bende ergenlikte hiç sivilce çıkarmayan biri olarak 21 yaşımda büyük bir hızla yanaklarımda kırmızı kırmızı sivilceler çıkmaya başladı.ben sitresten geçer falan diyerek erteledim.şimdi yüzümde küçük delikler var malesef sonra bi öğrendim ki polikistik over denilen hormonlara bağlı bir hastalığım varmış buda belirtileriymiş.bende tüğlenme de oldu tabi. birsürü ilaç kullandım ama çok geç kalmıştım.yüzümde izleri var ve tam olarak geçmiş sayılmaz.benden sana tavsiye kesinlikle erteleme ve cildiyeye git .geçmiş olsun pürüzsüz günler dilerim.

hahaha aynı ben
arkadaşım telefonla konuşurken çoğunluk sağ kulağına tutuyorsan sağ yanağında telefon değen kısımlar telefonun üstünde olan mikroplar yüzünden enfekte olcaktır.ayrıca elini sağ yanağına dayayarak oturuyorsan mesela koltukta yada masada oda enfekte ediyor.eğer belirli bir bölgede ise demekki o bölgeyi enfekte ediyorsundur.telefonunu değdirme kulaklıkla konuş eline yaslanma ve sivilcelerini lütfen sıkma.izlerin kalıcı hale gelmeden muhakkak doktora görün.

kızlar benımde sağ tarafımda çıkdı sıvılceler 62 yıldırda geçmiyor süreklı yanına diğeri eklenıyo birri sonuyo digeri çıkıyo sag tarafım çok berbat oldu doktorlar roacutane dedi korkudan kullanmadın yan etkısı çok fazla

benimde sol yanağımda bahsettiğiniz şekilde sürekli sivilce çıkıyor. normalde çok fazla sivilce çıkmaz bendede ama 3 yıldır sol yanağımda sivilce var ve geçmiyor. çıkan sivilcelerde biraz iri ve kırmızı renkte. ben doktora gittim. 2 tane ilaç verdi belli bir süre kullandım ama geçmedi.
birde saçını açık tutma sürekli yanağıan değerse iyileşmesini engeler demişti. eğer saca jöle gibi şekillendirici filan sürüyorsanız belkide sizinkide mikrop kapıyordur.

merhaba benimde 1 seneyi geçkin sol yanağımda 3 tane sivilce izi var ve asla geçmio sürekli orda sivilceler yenilenio ve iz kalıo.ve artık yüzümde çıkan sivilceler iz bırakıo.aynaya bakmak istemiorum.aslında çok şükür suratım koca koca sivilcelerle kaplı değil ama kırmızı kırmızı izler beni deli edio.özellikle yıkayınca dahada kızarıo.offf ne yapabiliriz şu lekelere çözüm bulan yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…