Sağ ve sol overdeki 6 cm lik çikolata kistlerimle hamile kaldım

_HaNDaN_

Allah oL der ve oLur !!
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
79
Puanlar
158
Hep bu anı hayal etmiştim benm gibi çikolata kisti olan kişilere umut olmayı.. :17:
Çok şükür Allah'a dün gebeliğimin müjdesini aldım.1,5 yıllk evliym 5 aydır bebek
düşünüyorduk ve bu ay ilk önce Alah'ın sonra doktorumun sayesinde hayalimiz gerçekleşti.:emir_bebek:
Demem o ki sakın umutsuzluğa kapılmayın.Allah ol dedimi oluyor..:nazar::nazar::nazar:

ne güzel Allah sağlıkla bebişine kavuştursun....

Hep bu anı hayal etmiştim benm gibi çikolata kisti olan kişilere umut olmayı.. :17:
Çok şükür Allah'a dün gebeliğimin müjdesini aldım.1,5 yıllk evliym 5 aydır bebek
düşünüyorduk ve bu ay ilk önce Alah'ın sonra doktorumun sayesinde hayalimiz gerçekleşti.:emir_bebek:
Demem o ki sakın umutsuzluğa kapılmayın.Allah ol dedimi oluyor..:nazar::nazar::nazar:

Allah yardımcın olsun.... Hayırlı olsun hayırlara vesile olsun :nazar:

allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah böyle güzel haberleri duyunca insan umutlanıyo morali yerine geliyor teşekkürler paylaştığın için

allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah böyle güzel haberleri duyunca insan umutlanıyo morali yerine geliyor teşekkürler paylaştığın için

sağol canmm duaların için benim bunu yazmamdaki en büyük neden bu hastalıkla mücadele edenlere umut olmam..
Allahn izniyle olmazlar bir bakarsın olu verir.İsteyen herkese versin Rabbim inşallahhh:emir_bebek:

Son düzenleme:

NE kadar güzel... ne mutlu sana:) bende pkoluyum.. cocuk icin kilo vermem gerekiyormus.. ugrasıyorum..
insallah senin gibi müjdeli haberler alırız bizlerde :emir_bebek:
Allahım bebisini sag saglim kucagına almayı nasip etsin :17:
böyle mutlu haberler duyunca cok duygulanıyorum :5:

canim peki doktor ne dedi kisler bebege bisi yapmaz mis mi
ilk hamile kaldigimda 3mm di kistim simdi 12 haftalik 2 li testimde kistim 3cm di
doktorum korkma bisi olmaz 14 haftalar gibi cogu kist kaybolur dedi bebege bisi olurmu dedim bi zarari olmaz dedi
ama benim icime kurt dusuyo acaba bebege bisi olurmu diye allahim yardimcimiz olsun hemen yok olsun kistler

Rabbim hayırlı uğurlu etsin
bende kistim olduğunu gebe olduktan sonra öğrendim
çokta büyüklermiş doktor hamile kalman bile bir mucize dedi
tek tedavisi doğummuş ameliyat olsan bile tekrarlardı dedi

Canm merhaba Allah'ım hayırlısyla kucağına almayı nasip eder inşallah. Bende de sol yumurtalığımda 4cmlik çikolata kistim var. sen özel bişey yaptn m kistlerle hamile kalmadan önce??

Back