6 yıllık evliyim ilk yılımda 6 haftalık gebelikte kalp atışı alınamadığı için kürtaj oldum..sonrasında kistler ve doğum kontrol haplarıyla bir yıl geçti..rahim filmi çektirdikten sonra herşey normal dendi fakat ikinci ay sol tüpten dış gebelik yaşadım..laparoskopi oldum ve karın zarının rahmi sarmış olduğunu bunun temizlendiğini ayrıca sağ tüpümünde boğum boğum olduğunu öğrendim...ancak iki tüpümde alınmamıştı...bikaç ay sonra ateş kasıklarda ağrı şikayetiyle gittiğimde sağ tüpüm hidrosalpenks olmuş ve laparoskopi ile tüp alındı birazcıkta yumurtalığıma bulaşmış az bişey yumurtalıktanda alınmış...iki tüp tedavisi oldum ve ikiside negatif oldu...ikinci tedavimde yumurta toplama işleminden sonra çok zor anlar yaşadım şiddetli kusma ve bayılmayla birlikte tansiyonum 5e3 olmuştu..ayrıca kansız olduğumu söylediler ve 4 gün sonra transfer oldu..ikinci tedaviden sonra çekilen rahim filminde rahim normal sol tüpde geçiş var ama karın boşluğuna dağılma yok....benim size sorum karın zarının rahmi sarması tekrarlarmı ilk düşük bundan olmuş olabilrmi...ikinci tedavimde yaşadıklarım normalmi bunda doktor hatası varmı...ve 3. tedavim için bana ne önerirsiniz...bu arada yaşım 29 ve tedavilerimde birincide 4 ikincide 7 embriyo oluştu transfer edilenlerin kaliteli olduğu söylendi.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Sağ tüpüm hidrosalpenks olmuş ve laparoskopi ile tüp alındı
- Konu Sahibi mavi0
- Başlangıç Tarihi