• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağ memeden süt gelmemesi

Eda1998

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2022
24
1
6
Arkadaşlar merhaba 10 günlük bebeğim var sağ göğsümden süt gelmiyor makineyle sağdım yine gelmedi ne yapmalıyım

Arkadaşlar merhaba 10 günlük bebeğim var sağ göğsümden süt gelmiyor makineyle sağdım yine gelmedi ne yapmalıyım
Sen yıne de emzırmeye devam et. Makıneyı de mın 15 dk tut. Gelir. Dr una da danıs muayene etsın tıkanıklık da olabılır Olmazsa da korkma 10 aylık oglum tek sol memeyle bu gune geldık:))3. Ayında reddettı

Sen yıne de emzırmeye devam et. Makıneyı de mın 15 dk tut. Gelir. Dr una da danıs muayene etsın tıkanıklık da olabılır Olmazsa da korkma 10 aylık oglum tek sol memeyle bu gune geldık:))3. Ayında reddettı
Benim de tekini cok az emiyor ve maalesef emmedigi nerdeyse eski boyutuna inerken oburu davul gibi sisti :((( kiyafeerden bile belli oluyor:( cok moralim bozuldu. Cok kilo almadim catlagim da olmadi diye sevinrken boyle bi sey yasayacagimi dusunmezdim:(( silikon imkansiz benim icin insallah oburu de normale doner emzirme bitince

Benim de tekini cok az emiyor ve maalesef emmedigi nerdeyse eski boyutuna inerken oburu davul gibi sisti :KK43:(( kiyafeerden bile belli oluyor:KK43: cok moralim bozuldu. Cok kilo almadim catlagim da olmadi diye sevinrken boyle bi sey yasayacagimi dusunmezdim:KK43:( silikon imkansiz benim icin insallah oburu de normale doner emzirme bitince
Senın daha erken hemen karalar baglama stress olma . Once hangı meme tarafından emıyorsa onun gibi yatırarak dıger memeyı emzırmeye calıs. Yatıs pozısyonundan ne rahat gelıyosa o tarafa meyıllı oluyorlar. Belki meme kanalları birinde cok akıtırken bırı sızıntı seklınde gelıyordur. Sutun arttıkca o da duzene gırer dıye dusunuyorum hem bı de eds sistemı dıye bısey var benım bebegım bıraktıgında bılınclı oldugundan denedıgım ay 4 5. Aylardı agzına boru falan deydırmedı. Sen onu dene bı. Sagılmıs sutunu borucukla sut olmayan memeden cekmesını saglıyorsun. Hem meme uyarılıyor sut artıyor. Hem de bi memeya alısmasını engellemıs oluyorsun. Meme boyutuna da takılma sut bıtıp normale dondugunde sımdıkı gibi barız asımetrı kalmıyor. Arkadasım 1.5 yasında cocugunu emzırıyor tek sag o da. Su an bıle ılk zamanlara nazaran kücüldü. O dolu dolu sislik en basta oluyor zaten. Su an ılk emzırmeye basldıgım zamanki gibi degil daha cok sut cıkıyor ama patlıycak gibi sis degil:))

Back