• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Sağ kolumda yara var tedavisi sürüyor ne giyicem ben şimdi :(

Selina21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
78
0
36
İstanbul
Baslıktanda anlıycagınız gibi söz ve nişanım bir olcak ama benım sağ kolumda cok belırgın ve rahatsız edıcı bır iz var tedavisindeyim şuanda ben nısanımda ne gıyıcem ya :( Ne yapabılırımki ben sımdı off cok uzuluyorum :( Yardım lutfennnnn bi fikir verinnnn :( Begendıgım bı elbıseyı alsam uzerıne sal taksam cok kötu olur sanırım :(

Öncelikle geçmiş olsun..

Şal falan nine işi kaldı artık..
Tek omuz bir elbise yaptırabilirsin..
O tek omuz da uzun kollu tül şeklinde olursa bir problem olmadan, gönül rahatlığıyla atlatabilirsin bence..

Şunu modeli anlatmaya çalıştım.. :)
$6666.webp

Son düzenleme:
[ı]walla tatllım ona benzer sorun bende de war dun sacıma boya yaptım boya yuzume bulaşmıs ve kurumus ızı kalmıs onu cıkarmadım butun gece ve banyoda kese falan yaptım oda cok kötu yanıo kızardı napçam bılmıom cıldırçam 3gun sonra nısanım war ve sol tarafm resmen yanık gbı duruo[/ı]

:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Öncelikle geçmiş olsun..

Şal falan nine işi kaldı artık..
Tek omuz bir elbise yaptırabilirsin..
O tek omuz da uzun kollu tül şeklinde olursa bir problem olmadan, gönül rahatlığıyla atlatabilirsin bence..

Şunu modeli anlatmaya çalıştım.. :)
Eki Görüntüle 459881

Tesekkur ederim canım :) Bende dusunmustum aslında

kolları tül yada dantel elbiseler bakabilirsin cnm çok da şık duruyolar ztn :) sadece kollarını örnek olarak gösteriorm model nişan için uygun diil tabi :))

Eklentiler

• $3_20123521427.webp
    $3_20123521427.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 60
  • $dantelli-elbise.webp
    $dantelli-elbise.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 69
uzun kollu bir mini dar elbise giyebilirsin canım gayette şık durur:34:
geçmiş olsun canım bu arada

Back
X