Sag kasıkta kucuk sancı

YESIMMM24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
488
5
ARKADASLAR BILEN VARMI HIC SIZDEDE OLDUMU 18 HAFTALIK HAMILEYIM VE SAG KASIGIMIN ICERISINE DOGRU KUCUK BIR SANCI OLUSUYOR BUGUN OLDU DUNDE BIRAZ OLMUSTU BU NEDIR ANLAMADIM BILEN VARMImafoldumben

Sanıyeler suruyor ve gıdıyor bu agrı falan degıl sancı gıbı en koseden cıkıyor anlamadım

Ayaklarına, bacaklarına vuruyor mu ağrı? Böyle hafif adet sancısını hatırlatıyor mu??

anlattigin sanirim bicak saaplanmasi gibi bi sanci haklisin saniyler sürüyor..bendede omustu doktorumu aramistim arasira olur ama günlerce üstüste olursa beni ara bi sorun olabilir demisti bi sor istersen

GAZ sANCISIDAA OLABıLıR BENıM DE SAĞIMA VURUYOR akşama doğru karnım 9 aylık gibi şişiyor..sağda ben de kistte var gerçiii... bazen vurup gidiyor bzende taa sırtıma böbreklerime vuruyor ..işyeridne ayaklarımı üşütüyorum heralde..

sanirinm idrar yolu iltihaplanmasindanda oluyor cok su iciyorum biraz dinleniyorum geciyor bilmiyorumki normalmi cok korkuyorum wild canim ayakalarima vurmuyor sadece sol ve bazen sag kasigima bicak saplaniyor gibi bu hafta yok Allah a sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…