kızlar merhaba beim genellikle adet dönemimde sağ kasığımda ağrı oluyor ve bazen çok alakasız zamanlarda adet dönemime yakın olmasa bile sağ kasığımda ağrım oluyor bazen mide bulantısı , bu ne olabilir kansızlıkla alakası olabilir mi teşekkürler ..
benim de sağ kasığımda ağrı oluyor..takip ettim çoğunlukla soğuk havalarda sancı oluyor...o kadar doktora gittim...bir sonuç alamadım....ürolojiye gidicem bir de...Allah şifa versin.
Benim de yillardir ara ara sag kasigimda agri oluyordu. Son zamanlarda artti, ayakta bile duramiyordum. Doktora gittim. Bu arada adetlerim cogaldi. Onun icinde test istedi. Hsg testi yaptirdim. Agriya neden olcak bir sey gozukmuyormus.Bir neden bulamadi, yapisal kronik agri, stress falan dedi. Ama hsg den sonra 2 ay oldu henuz agrim yok.
arkadaşlar benim de sağ kasığımda ağrı vardı ancak yurmurtlama zamanımdı. yani adetimden yaklaşık on gün sonra sadece sağ tarafımda sancı oldu anladım ki yumurtladım. sizin ki de yumurtlama ağrısı olabilir mi.
iyi bir uzmana muayene ol bir sey yok diyip eve yolluyorlar psikolojik diyip bastan savıyorlar bana 2yıl psikolojik dediler sancı bende de vardı megersem kistim büyüyormuş koskoca sehirde 2 hastanede de görmediler ..her kadının iyi bir jinekologu olmalı ve düzenli gidip muayene olmalı bunu anladım ben..lütfen bu tarz agrıları hafif deyip geçmeyin araştırın birkaç doktor gezin.
benimde sağ kasığımda ağrı olur hep doktora gittim bişi yok çok şükür ALLAHIMA ama tabi sen gene de bir git doktora başka bişi de olabilir canım ALLAH şifa versin