sag kasık ağrısını ihmal etmeyin

Pufalo

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
209
69
298
34
Merhaba herkese ben bir buçuk aydır tarifsiz acılar çekiyorum bütün belirtilerim apandistken sırf beş sene önce sağ tarafim yine ağrıdı diye ailem tarafından inanilmadim acile götürülmedim sancılarımla beraber yaşamaya mahkum edildim gittiğim doktorlarn herr biri farklı bir şey söyledi bugün usg de batinda Serbest sıvı çıktı ve lenf nodulleri patlamış apandist im diye düşünüyorum doktor daha büyük bir hastaneye git araştırsnlar dedi eve geldim beni hemen acile götüreceklerine yine azarladilar dahileyeden randevu almış babam fatih Sultan Mehmet e cuma gününe karnim da serbest sıvıyla cuma ya kadar dayanamam sanırım hala bana diyorki toparla kendini hiç bir şeyin yokk artık bütün karnimin içi yara gibi mideme akciğerlerime çıktı bobreklerim cok ağrıyor ama bana inanmıyorlar evde ölümü bekliyorum çok caresizim kendin kalk git diyebilirsiniz evde kıyamet kopar babam fenalasir artık hiç bişey eskisi gibi olmayacak

nasıl ya şuan şaşkın şaşkın ekrana bakkıyorum ALLAH sana şifa ailenede merhamet versin
benim kızım dirseğinden kırık ameliyatı oldu takılan telin kenarından iltihap akmış biraz şimdi kahrolarak kafamı dağıtmaya uğraşıyorum dakika sayıyorum sabah olsunda dokturuna hemen götürelim diye

Onlara haber etmesen gidemezmisin?? İş aramaya gidiyor gibi, arkadaşa gidiyor gibi?? Bir şey çıkarda hastanede kalacak olursan, rahatsızlandı acil getirdik durum bu diyebilecek bir arkadaşın yokmu? Allah acil şifalar versin

[QUOTEsultaaa, post: 36755891, member: 622273"]Merhaba herkese ben bir buçuk aydır tarifsiz acılar çekiyorum bütün belirtilerim apandistken sırf beş sene önce sağ tarafim yine ağrıdı diye ailem tarafından inanilmadim acile götürülmedim sancılarımla beraber yaşamaya mahkum edildim gittiğim doktorlarn herr biri farklı bir şey söyledi bugün usg de batinda Serbest sıvı çıktı ve lenf nodulleri patlamış apandist im diye düşünüyorum doktor daha büyük bir hastaneye git araştırsnlar dedi eve geldim beni hemen acile götüreceklerine yine azarladilar dahileyeden randevu almış babam fatih Sultan Mehmet e cuma gününe karnim da serbest sıvıyla cuma ya kadar dayanamam sanırım hala bana diyorki toparla kendini hiç bir şeyin yokk artık bütün karnimin içi yara gibi mideme akciğerlerime çıktı bobreklerim cok ağrıyor ama bana inanmıyorlar evde ölümü bekliyorum çok caresizim kendin kalk git diyebilirsiniz evde kıyamet kopar babam fenalasir artık hiç bişey eskisi gibi olmayacak [/QUOTE]
F.s.m hastanesi mi ben almiyim derdim orda uzak olsun bnden sende artik nasil cikamiyorsun evden acile gitsen zaten direk mudahale yapmalari lazim acile sakin fsm ye gitme bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…