Sağ Kasık Ağrısı

AsiNaz

Huzurum; İ&E
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.715
304
698
36
İstanbul
Merhaba hanımlar,
İki haftadır sağ kasığımda bir ağrı var. Önceleri adet dönemime rastgeldi diye önemsemedim ancak baktım ki geçmiyor, bir doktora görüneyim derim.
Kadın hast. Polikl. Gittim önce. Ultrason, idrar tahlili yaptık, temiz çıktı. Ben de bu aşamada doktora bir bilgi verdim. Dedim ki, 7 yaşındayken kasık fıtığından ameliyat oldum. Bu sefer doktor fıtık tekrarlayabilir dedi. Neyse, bugün cerraha göründüm, kasık bölgesinden ultrason istedi, onu çektirdim. O da temiz çıktı.
O temiz, bu temiz derken ne olabilir diye sebebini sordum. Akıntın varsa ondan olabilir bu ağrı dedi. Bir de, madem fıtık ameliyatı olmuşsun. O ameliyat sana zaman zaman kendini hatırlatır dedi. Doktorun yüzüne söylemedim ama çok komik değil mi? Kasık fıtığı ameliyatım, bugüne kadar bana kendini hatırlatmadı da, 20 sene sonra mı hatırlatıyor?
Çok fena bir griptim, yoksa doktora soracaktım. Çünkü sinir oldum. Doğru düzgün ne muayene etti, ne de ilgilendi.

Konu ile ilgili fikri olan varsa lütfen paylaşabilir mi?

Benim babam da kasik fıtığı var canım ameliyat oldu senesinde attı tekrar oldu derken ara ara ağrısı olduğunu söyler yani bende onun yalancısıyım bilgin olsun diye yazayım dedim çok geçmiş olsun

Benim babam da kasik fıtığı var canım ameliyat oldu senesinde attı tekrar oldu derken ara ara ağrısı olduğunu söyler yani bende onun yalancısıyım bilgin olsun diye yazayım dedim çok geçmiş olsun

Paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
Size de çok geçmiş olsun.

Ağrı, cinsel organımın sağ tarafında, hemen bacağımla birleştiği yerde.
Şişlik olmadığı ve ağrıyan bölge daha aşağıda olduğu için, fıtık olma ihtimalini düşürüyor galiba.
Ama ne olursa olsun ağrıyor işte :(

Ağrı, cinsel organımın sağ tarafında, hemen bacağımla birleştiği yerde.
Şişlik olmadığı ve ağrıyan bölge daha aşağıda olduğu için, fıtık olma ihtimalini düşürüyor galiba.
Ama ne olursa olsun ağrıyor işte :KK43:

Bütün tetkikleri yaptırdın mı canım ?

Bütün tetkikleri yaptırdın mı canım ?

İdrar testi, rahim ve yumurtalık için ultrason, ayrıca kasık bölgesinden de ultrason çektirdim. Onlar temiz dedi.
ultrason çeken doktor, öksür falan dedi. Öksürünce acı olmuyor. O da ben fıtık göremiyorum dedi.

Sevgili AsiNaz AsiNaz ,

Bence başka bir doktora daha görünün. Poliklinik yerine araştırma hastanesine gidin.

Geçmiş olsun.

İdrar testi, rahim ve yumurtalık için ultrason, ayrıca kasık bölgesinden de ultrason çektirdim. Onlar temiz dedi.
ultrason çeken doktor, öksür falan dedi. Öksürünce acı olmuyor. O da ben fıtık göremiyorum dedi.

Canım fitik değil o değil bu değil bence bu doktor anlamadı bu olayı başka bir yere gitsen iyi olur dediğin yer fıtığı işaret ediyor ama kadinsal bir durum da olma ihtimali var ciddiye almak gerek böyle durumları

apandist olabilir mi? o da sağ tarafta oluyor çünkü

Ben evliyim, pkoluyum. Ondan mı bilmiyorum ama benimde sağ kasığımda bir ağrı var. Ultrason hsg bişi çıkmadı şimdi tekrar gideceğim bakalım.. :8

Back