Bugun dra gittim.sukur dis gebelik yok. ve idrar testinde enfeksiyon cikti.ben hem tesekkur etmek istedim.hemde bu iletiyi okuyacak diger arkadaslar icinyazmak istedim. Kasik agrilarinizin nedeni idrar yolu enfeksiyonu olabilir.test yaptırmakta fayda var sevgiler...Evettt benim de öyleydi ilk haftalar hatta büyükler 'erkek bebek sağı ağrıtır' diye çok engin(!) tecrübelerini konuşturdular. :)
Evet bebeğim erkek ama ilk haftalardaki kasık ağrımın idrar yolu iltihabımdan olduğunu öğrenmiş tek kullanımlık bir ilaç kullanmıştım.
Hem de bekarken bile sık sık idrar yolu enfeksiyonu geçiren ben evlenince enfeksiyon patlama yapmış tahlilleri görünce doktor bile gözlerini açmıştı. :)
Tabii tedavisi şart... Belki senin de enfeksiyondan ibarettir.
İnşallah sandığın ve korktuğun değildir arkadaşım ferah tut içini. :)
Ve bu arada hâlâ sağ kasığım yada karnımda sağ tarafım daha çok ağrır niyeyse :)
İşbu noktada tecrübeler doğrulanıyor olabilir heheh:)
Şaka bir yana çokkk geçmiş olsun Rabbim şifa versin evladın hayırlı ve mübârek olsun inşallah:)
Ben de tüpbebekle hamile kaldım daha çok yeni 4haftalık,sağ kasığımda çok Ağrı oldu birkaçgün hatta sağ bacağıma vurmuştu Ağrı,sizde de böyle oldumu ben çok korkuyorum dış gebelik diye,henüz kesinleşmedi benim daha kese görünmediBugun dra gittim.sukur dis gebelik yok. ve idrar testinde enfeksiyon cikti.ben hem tesekkur etmek istedim.hemde bu iletiyi okuyacak diger arkadaslar icinyazmak istedim. Kasik agrilarinizin nedeni idrar yolu enfeksiyonu olabilir.test yaptırmakta fayda var sevgiler...
Artış 2 kattan fazlaysa dış gebelik olabilir mi acaba,benim değerlerimde tutarsızlık var aslında çok yok ama doktora göre var,dış gebelikten çok korkuyorum sizin teşhisler erken mi oldu benim şu an değerim 310,Teşhis koymak için kese görmek şartmış o da bini geçmesi gerekiyor,o aşamayı bekleyene kadar zarar verirmiki öyle bişey varsa eğer siz tecrübelisiniz diye soruyorumEvet cok siddetli olmamakla birlikte bacagima vuran agrilar oldu tabi bunu sadece enfeksiyona baglamak cok dogru olmaz bebek yerlesiyor illaki agrisi sancisi hissedilir ..ben biraz fazla evhamli davrandim birden fazla dis gebeliklerim oldu.. artis duzensiz ve az azsa dis gebelik oluyor genelde.. aslinda cok korkunca hersey duzelmiyor ama elde degil umarim sizin icin hersey yolunda gider..korkunuzu azaltmak icin 2 gunde bir test yaptirin artis duzenliyse dis gebelik olmuyor.
Yani sevinmek değil ama çok şükür canım sandığın gibi olmadığına sevindim yanlış anlama nolur inşallah bu hallolacak bir mesele. İlaç verdiler mi?Bugun dra gittim.sukur dis gebelik yok. ve idrar testinde enfeksiyon cikti.ben hem tesekkur etmek istedim.hemde bu iletiyi okuyacak diger arkadaslar icinyazmak istedim. Kasik agrilarinizin nedeni idrar yolu enfeksiyonu olabilir.test yaptırmakta fayda var sevgiler...
Evet tek kullanimlik ve suda eritilen bir antibiyotik verdi ve ben guvenip kullanmak zorundayim.tekrarlayan dusuklerim dis gebeliklerim oldu bunuda enfeksiyon yuzunden riske atmamak adina dr un verdigi ilaci kulllanacagim bu arada yanlis anlamadim.cok.mutluyum o keseyi gordum dis gebelik riskini atlattim ya dunyalar benim oldu :)Yani sevinmek değil ama çok şükür canım sandığın gibi olmadığına sevindim yanlış anlama nolur inşallah bu hallolacak bir mesele. İlaç verdiler mi?
Ben de galiba bu 1 2 gündür yine yakalandım ilaçsız nasıl atlatırım onu düşünüyorum bakalım mecbur kalırsam kullanıcam herhalde...
Ah biz kadınlar bu konuda ne kadar açığız bu tehlikeye gerçekten zor...
Allah şifa versin arkadaşım güzel haberlerinle gel tekrar...
Hayırlı geceler canım :))