O OREM Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2014 227 195 34 2 Şubat 2015 Konu Sahibi OREM #1 Canlar benim 5.gun ambriyosu konuldu.transferden sonra ertesi gunlerde sag kasigim agriyor ve sag bacagim cekiyor sanki...boyle durum yasayan varmi?
Canlar benim 5.gun ambriyosu konuldu.transferden sonra ertesi gunlerde sag kasigim agriyor ve sag bacagim cekiyor sanki...boyle durum yasayan varmi?
umuttttt Kızımmmm oğlummmmm hep benimle kalın.... Kayıtlı Üye 29 Ekim 2013 4.026 2.933 34 2 Şubat 2015 Konu Sahibi OREM #2 Ca nim az önce diğer konuda da cevap yazmıştım bende bugün 5. günüm sağ kasigim da birsey varmış gibi bacagima doğru gidiyor aynı şeyi yasiyoruz sanırım. dun ara ara oluyordoluyorum bugün sürekli olmaya başladı OREM .!.: Canlar benim 5.gun ambriyosu konuldu.transferden sonra ertesi gunlerde sag kasigim agriyor ve sag bacagim cekiyor sanki...boyle durum yasayan varmi? Genişletmek için tıkla...
Ca nim az önce diğer konuda da cevap yazmıştım bende bugün 5. günüm sağ kasigim da birsey varmış gibi bacagima doğru gidiyor aynı şeyi yasiyoruz sanırım. dun ara ara oluyordoluyorum bugün sürekli olmaya başladı OREM .!.: Canlar benim 5.gun ambriyosu konuldu.transferden sonra ertesi gunlerde sag kasigim agriyor ve sag bacagim cekiyor sanki...boyle durum yasayan varmi? Genişletmek için tıkla...
O OREM Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2014 227 195 34 2 Şubat 2015 Konu Sahibi OREM #3 Canim doktoruma sordum yumurta büyümesinden olabilir dedi