Sağ Kasık Ağrısı ve Gaz Sorunu

Hayalayah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
151
10
23
Merhaba ben 20 yaşındayım geçen sene anı bir şekilde kasık ağrısı yaşadım sadece sağ tarafım ağrıyordu gazımda oluyordu ilk defa böyle bir şey yaşadım sonra 4 ay sonra tekrarladı geçti kadınsanları doğum uzmanına gittim apandisit ten şüphelendi tam ultrason istedi safra kesesi apandisit pankreas yumurtalik rahim bobrekler vs bakildi sadece sag böbreğimde buyume çıktı kaç önce tekrar başladı sağ kasık ağrım var gazıma var ama büyük abdestini yaparken sıkıntı yok hatta bu sabah yaptım ama ağrıyor kasık fıtığı olabilir mi veya benim gibi sorunu olanlar var mı nereye gitmem gerek 2 yıl öncede endoskopi oldum mide şikayetiyle gitmiştim onda da bişey çıkmadı

Acaba siz farketmeden soğukmu alıyosunuz?

Kist düşürme diye bişey duymadım patlama olır diye biliyorum ama onda da mutlaka adet sancısından farklı bişeyler olurdu. Kistten dolayı adet döneminiz zor geçiyodur belkı

Kist düşürme diye bişey duymadım patlama olır diye biliyorum ama onda da mutlaka adet sancısından farklı bişeyler olurdu. Kistten dolayı adet döneminiz zor geçiyodur belkı
Kisti düşürmüşüm doktorum zaten adet aralarında düşer demişti şu an rahat geçiriyorum Allah’a şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…