sharkliertyu Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2024 657 196 26 25 Eylül 2024 Konu Sahibi sharkliertyu #1 Arada şiddetli arada normal ama sağ kaşık ağrım var fazlasıyla… betada 2 günde bir 78,190,600 şeklinde arttı bugün gitmedim cuma gidicem kan vermeye,
Arada şiddetli arada normal ama sağ kaşık ağrım var fazlasıyla… betada 2 günde bir 78,190,600 şeklinde arttı bugün gitmedim cuma gidicem kan vermeye,
Lady Guinevere “Size Nasıl Geliyorsa” Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 9.151 7.803 28 25 Eylül 2024 Konu Sahibi sharkliertyu #2 siddetli olması iyi değil ya. bence cuma günü direkt ramdevu alıp gidin. hafif batmalar ben de hissettima ama öyle siddetli ağrım hiç olmadı
siddetli olması iyi değil ya. bence cuma günü direkt ramdevu alıp gidin. hafif batmalar ben de hissettima ama öyle siddetli ağrım hiç olmadı
sharkliertyu Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2024 657 196 26 26 Eylül 2024 Konu Sahibi sharkliertyu #3 Lady Guinevere .!.: siddetli olması iyi değil ya. bence cuma günü direkt ramdevu alıp gidin. hafif batmalar ben de hissettima ama öyle siddetli ağrım hiç olmadı Genişletmek için tıkla... Çok şiddetli değil adet ağrısı gibi vurup gidiyor
Lady Guinevere .!.: siddetli olması iyi değil ya. bence cuma günü direkt ramdevu alıp gidin. hafif batmalar ben de hissettima ama öyle siddetli ağrım hiç olmadı Genişletmek için tıkla... Çok şiddetli değil adet ağrısı gibi vurup gidiyor
Y yardimseverbiri Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2024 140 54 33 8 Ekim 2024 Konu Sahibi sharkliertyu #4 sharkliertyu .!.: Çok şiddetli değil adet ağrısı gibi vurup gidiyor Genişletmek için tıkla... öğleden sonra sağ kasıkta ara aa vurup giden ağrı çokaz kahverengi lekelenmem var. Siz de yaşadınız mı nedir durumunuz?
sharkliertyu .!.: Çok şiddetli değil adet ağrısı gibi vurup gidiyor Genişletmek için tıkla... öğleden sonra sağ kasıkta ara aa vurup giden ağrı çokaz kahverengi lekelenmem var. Siz de yaşadınız mı nedir durumunuz?
O Ozlemce16 Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2016 431 328 36 8 Ekim 2024 Konu Sahibi sharkliertyu #5 Kasık ağrısı normal rahim büyüyor dedi benim doktorum dayanılmaz bir ağrı varsa doktora başvurun