Sağ Göğüs Altımda Elime Bir Şey Geliyor

aysenazz0606

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
48
1
29
Kızlar merhaba, sağ göğüs altımda elime bir şey geliyor ve acı veriyor, arada birde çarpıntı oluyor orda sizce önemli bir sorun olabilir mi ?

Bu konuyu takipteyim bendede sağ tarafta belli noktada ağrı var elime birşey gelmiyor ama ağrı olan yerdeki süt kanalından gri sıvı geliyor yeni bir durum değil benim için ama ağrı yeni yeni oluyor

çarpıntı, gazdan dolayı olabilir. ama ağrılı kitleyi ultrasonla falan baktırsanız daha iyi olur bence. muhtemelen önemli birşey değildir, içiniz rahatlasın:)

bence ultrasona baktırmalısınız hiç korkulacak ya da çekinecek bir şey yok. doktor önce elle muayene ediyor koltuk altınızı da muayene ediyor ve sonra ultrasona gönderiyor. orada da zaten loş bir ortam oluyor ve bakmıyorlar zaten bence kesinlikle baktırın. hatta her kadın senede en az 1 kere baktırmalı.

Benim de exim sağ mememde eline kitle geldiğini söyleyip illa doktora yönlendirdi. Ağrı vs hiçbir şey yoktu, ben doğru düzgün hissetmedim bile kitleyi. Yine de tedbiren gittim.

Önce genel cerraha gidin, onlar elle muayene yapıyor zaten. Bende doktorun da eline gelmedi ama memem büyük olduğu için bir şey varsa atlamayalım diye meme ultrasonuna yönlendirdi. Normal ultrason yapılıyor, koltukaltından başlayıp her iki memeye de bakıyorlar. Hiç acı vs yok, çekinecek bir şey de yok. Riske atmayın, vakit kaybetmeyin.

40 yaşın altına normalde mamografi yapılmıyormuş, bu nedenle genel cerrah + ultrason en iyi çözümünüz. İnanın 15 dakikanızı alacak bir muayene için stres yapıp kaçınmaya hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…