sağ göğsümü emzirdikçe acı çekiyorum yardım edinn lütfen !

cicilii

♥mert'im♥ minik aşkım:)
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
459
5
46
İstanbul
sağ göğüs ucum yara oldu ve kıpkırmızı hadi onu gectim emzirdikten sonra sağ göğsümün sağ tarafında beni delirticek bir ağrı oluyor kramp gibi ama cok feci ağrıyor
acile gitsem bakarlarmı? yada doktor memeyi görünce anlarmı? ne sorun oldugunu ? bebeğimin ağzında pamukcuk oldu bir geçiyor bir yine cıkıyor henüz iki aylık onla alakası olabilirmi? birde bu memem için hangi doktora gideceğim? sabahtan beri acıdan ağlıyorum öle böle yinede emziriyorum ama emzirdikten sonra ağrım baslıyor göğüs ucumda acıyor ama bu ağrı daha fena(

çok geçmiş olsun. kadın doğum doktoruna gitmeni şiddetle öneririm. bir de ağrın geçene kadar silikon meme uçlarından kullanabilirsin. ben kullandım bir süre ancak bebiş pek sütü çekemiyor silikon uç varken. ama acın geçene kadar idare eder seni.

Elinle memeni kontrol ettin mi sertlik vs var mı , süt kanalında süt birikmiş veya meme ucundan mikrop kapmış olabilir memen, bir doktora göster ateş vs yapar sonra sıtma gibi boşuna çekersin, ben yaşamıştım tam da bayrama denk gelmişti, dikkat et kendine... Fakat bil ki insan o anlarda geçmeyecek gibi geliyor daralıyor da geçip gidiyor herşey, emzirmenin zevk olacağı günlerin çabucak seni bulması duasıyla....
sevgiler...

Evet bel ağrısı, fena baş ağrısı,titreme, yuksek ates ve gögsunde erık gıbı sertlıkler ve ağrı varsa süt sıtması olabilirsin:) ben 2 kere oldum, benimki de bayrama denk geldi:) öldüm acıdan.. emzirmeye hep o gögsunden başla.. sıcak su ya da havluyla masaj yap...bir de adını burdan veremem ama antibiyotik kullanınca geciyor..acil kadın doğumcunu ara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…