• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi sağ göğsümü emmiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

inaysa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
3.769
2
116
46
Kocaeli
hanımlar merhaba oğlum 2.5 aylık oldu ilk iki ay herhengi bir sorun yoktu bu ay oğlum sağ göğsümü emmek istemiyor solu azda olsa alıyor ama sağ tarafa geçince sürekli ağlıyor ve memeyi itiyor böyle sorun yaşaynalar varmı ne önerirsiniz bana ne yapmalıyım çok üzülüyorum bir iki sefer sağıpta verdim kaşıkla öylede almıyıor

benim oğlum da o zamanlarda sağ göğsümü emmek istemezdi.sonra anladımki sağ göğsümden süt daha çok geliyodu yutamıyodu o yüzden emmek istemiyodu.fazlasını sağdım göğsümü öyle verdim.öyle öyle büyüdükçe emmeye başladı.sende de böyle mi acaba??bebekler bazı dönemlerde böyle yapabiliyolar..

benımde sağ göğsumu emmıyo genelde soldan verıyorum önerısı olanlar varmı ne yapabılırız:(

benim oğlum da sağ göğsümü daha çok emdi. solu almak istemiyordu. ben de yatağa oğlumu yatırıp kendim ters yatıyodum ve sanki sağ göğsüm gibi solu veriyodum. o da alıştı ve sonra sorun olmadı. tavsiye ederim.

bnmkide öyle yapıyo dr.asorduğumda süt fazla geliyosa almak istemez demişti biraz sağıp vermek lazım ama bnmki son 1 aydır doğru düzgün emmiyo yani daha doğrusu bana öyle geliyo çünkü 15 günde 500 gr. almış

sağ göğsünü emzirirken sol tarafta tutarsan bebek solu emdiğini zannedebilir o zaman alır bence benimkide zamanında ara ara bazı tarafları almak istemezdi emdiği göğsün tarafında tutardım emerdi bi dene bakalım

Back