Sağ gogsumden az sut gelıyor

kanay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
379
1
45
canım bugunlerde cok sıkılıyor kızlar.bebegım doğduğundan berı emzırıyorum fakat galıba sol göğsumu daha cok emzırmısım kı ondan sut dıgerıne gore daha fazla gelıyor.cok ac oldugu zaman sağdan emzırıyorum bu sefer de sut az gelınce ağlıyor.ben de sağıp vermeye basladım kı sut uretımı durmasın.bana bır akıl verın ne yapmalıyım ya da sağıp vermek mantıklı mı?aslında kafaya takmamam lazım ama olmuyor.bazıları da hıcbır zaman ıkı goğuste esıt mıktarda sut gelmez dıyorlar sizde de oylemı?ve bır göğsum dıgerıne gore kucuk yanı bellı oluyor sutun az oldugu.onerılerınızı beklıyorumbenneyaptımki

benimde oyledi....kizim hep sag mememi emmek isterdi cunku soldan pek sut gelmezdi bende aman doysun diye cogunlukla sag taraftan verirdim daha sonra farkettimki biri kucuk biri buyuk :1shok:anaaaa dedim ben naptim,,,,,,,

sonradan duzeliyolar ama....merak etme,,,,

ben hep diyorum zaten cocuklarim bi buyusun eli ekmek tutmaya baslasin ilk once silikon parasi istiycem onlardan........

banane,,,,memelerimi geri istiyoooooom:teytey:

ya benim de sol göğsümden daha az süt geliyo üstelik sağ göğsüm diğerine göre daha küçüktür???valla benim de bir fikrim yok???

benimde sol gögsumden süt sağ gögsumdekinden yarısı kadar felan geliyor...başlarda hiç gelmiyordu, sağarak verdim bende...sakın kafana takma...amaç bebeklermizin anne sütü alması değilmi...

cok sagolun kızlar valla moralım yerıne geldı demek kı sadece bendekı bı sorun degılmıs umarım hepımızın ıkı gogsunden de oluk oluk sut gelır....

cnm benimde ölydi solu sevmiodu bende gheceleri verdim hep şimdi ordada çoğaldı sütüm şükür...emdikçe çoğaldı...

benimde sol göğsümden az süt geliyor. her emzirmede önce az süt gelen memeyi verip bebeğinin çekmesini sağlayıp sonra çok süt olan memeyi verebilirsin.ben de bu sorunu çözemedim bir türlü sol göğsümden sağ kadar süt gelmiyor.

ark merhaba benimde sag gögüsümden süt cok az geliyor bebeğime cok aç oldugu zaman veriyorum biraz emiyo ama sonra aglamaya başlıyo biraz sağdım 20 ml başka gelmedi sonra elimle sıktım cok az geliyor ve bebeğimde emerken zorlanıyo yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…