Sağ göğsümde kapsül oluştu

venue

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
106
0
45
selam kızlar..
2008 eylülde protez ameliyatı oldum koltukaltı 250 cc mentor yuvarlak..
yasadıgım tek sorun 2 sene boyunca boyutundan memnun olmamamdı..tam kabullenmişken sag göğüsümde kapsül olustu su an sekli değişim gösteriyoo ve illaki malesef yenıden ameliyat olmak kapsülün temzilenip protezin yeniden konulması gerekiyor..
şimdi..sizce tek göüğüsümden sadece kapsül temizleme işlemimi yaptırsam yoksa 2 göğüsümde ki protezleri (boyut değştirmek için) yeniletsem..kısacası yenı bir protez ameliyatı..
cok agrım olmustu ameliyat sonrası sürecim zor gecmişti..kararsız ve de endişeliyim :KK43: sizce ?

Canım çoook geçmiş olsun.Bende henüz ameliyatı düşünen biri olarak o kdr çok araştırıyrm ki,şimdi 2.5 sene snr kapsül oluşmasına çok şaşırdım.Yani sadece ameliyattan kısa bir süre snr oluşma riski var diye biliyordum.Ama madem tekrar ameliyat olmak zorundasın,bıçak altına yatmışken boyutunuda memnun olabileceğin ölçülerle değiştir derim.Acil şifalar diliyorum.Herşey gönlünce olsun.

çok geçmişler olsun, önceliğin sağlık olmalı tabii ki. ama boyutundan gerçekten memnun değilsen hazır narkoz almışken değiştirmek de mantıklı geldi bana. geçtiğimiz sene bir arkadaşım 10 sene önce yaptırdığı silikonlarını değiştirdi. ameliyatın ilki kadar ağrılı geçmediğini söylemişti. silikonun konulduğu cep zaten hazır olduğu için eskisi çıkarılıp yenisi takılıyor, daha hafif bir operasyon gibi geliyor kulağa.

selam kızlar..
yasadıgım tek sorun 2 sene boyunca boyutundan memnun olmamamdı..tam kabullenmişken sag göğüsümde kapsül olustu su an sekli değişim gösteriyoo ve illaki malesef yenıden ameliyat olmak kapsülün temzilenip protezin yeniden konulması gerekiyor..
şimdi..sizce tek göüğüsümden sadece kapsül temizleme işlemimi yaptırsam yoksa 2 göğüsümde ki protezleri (boyut değştirmek için) yeniletsem..kısacası yenı bir protez ameliyatı..
cok agrım olmustu ameliyat sonrası sürecim zor gecmişti..kararsız ve de endişeliyim :KK43: sizce ?

Çok geçmiş olsun canımm..Kapsül sorunu,tehdidi malesefki bu ameliyatı olan herkesde var.Bir senem doldu,artık bana birşey olmaz degil yani..İnşallah hiçkimse yaşamaz bu sorunu,sende tekrar yaşamazsın canım benim..

Kapsül ameliyatı biraz sıkıntılı bir ameliyattır.Yani kapsül olan gögüs ameliyatla açılır,protez çıkarılır,kapsül olan bölge kazınır.Bununla beraber kendi dokundanda alınır.Büyük bir ihtimalle senden çıkarılan eski protez koyulmaz.Doktorun protezini yenileyecek,yeni bir protez koyacaktır.Belkide kedni dokundanda alınacagı için biraz daha büyük bir protez tercih edilecektir.Boyutundan memnun kalmamışsın anladıgım kadarıyla.Tabi doktorunla konuş bu durumu ama saglam olan gögsüne tekrar bıçak vurdurmanı önermem.Çünkü o zaman sanki yeniden ilk ameliyat olmuş gibi olacaksın.O süreci tekrar yaşayacaksın ve belkide diger gögsünde ilerisinde bir kapsül problemi yaşayacaksın.En iyi kararı doktorunla beraber yapacagınız konuşmada doktorun ve sen vereceksin tabi ama :KK50: Ben önermem..Ayrıca kapsül ameliyatından sonra sag gögsünde yine ödemler olacak,zamanla görüntüsü ortaya çıkacak.İlk ameliyatın kadar sıkıntılı geçmez tabi.Çünkü sonuçta bir cep açılmayacak fakat kapsül olan yer kazınacagı için agrın olacak..Dedigim gibi en güzeli doktorunla yapacagınız görüşemede.Biz sadece fikrimizi belirtebiliriz..Canım benim,herşey güzel gelişir inşallah.Bizi habersiz bırakma.Çok öpüyorumm...

gecmiş olsun cnm inşallah kmse yaşamaz böyle sorunlar. bnce protezin boyutundan memnunsan digerine hiç dokundurtma ama memnun degilsen kücük buluyosan amelyat olmuşken digerini de degiştir derim ben.

selam kızlar..

geçmiş olsun öncelikle. protez yenileme ilk ameliyat kadar zor değil diye biliyorum. sonuçta protezler için cep hazırlanıyor göğüslere.
biraz daha büyük istiyorsan olabilirsin bence. zaten öyle abartı bir cc değilmiş seninki. doktorunun da onayladığı bir boyutu düşünebilirsin.
yeni ameliyatın için şimdiden geçmiş olsun diyeyim. inş sağlığına kavuşursun ve istediğin boyutta olur göğüslerin.

Kızlar unuttugunuz bir detay var ama.Protezlerini büyütmek isterse önceden açılan cep küçük gelecek ve o cepler mecburen azda olsa büyütülmek zorunda kalacak.Bu da demek oluyorki eger kas altı yöntemi ile ameliyat olduysa arkadaşımız Kaslar yeniden kesilecek...Öyle basit olmuyor işte olay...

Kızlar unuttugunuz bir detay var ama.Protezlerini büyütmek isterse önceden açılan cep küçük gelecek ve o cepler mecburen azda olsa büyütülmek zorunda kalacak.Bu da demek oluyorki eger kas altı yöntemi ile ameliyat olduysa arkadaşımız Kaslar yeniden kesilecek...Öyle basit olmuyor işte olay...

hangi doktora gideceksiniz kapsül tedavisi için, ne zaman olucak

ayrıca 250 yi ne kadar büyüteceksiniz 300 yapacaksınız mesela cep genişletmesi gerekecektir dar gelir ancak 270 fln için sığabilir yani operasyon sırasında dr karar verir eğer cep büyümesin istiyorsanız denenir 260 270 fln uygun olabilir çünkü bunlar çok küçük oynamalar, tabi küçük olduğu için görüntüde küçük değişiklikler olacaktır,

arzum77 benim bildiğim kadarıyla göğüsümüzün bütün yüzeyi kas ile kaplı değil, sanırım meme başının üst kısmında bir kısım kas ile örtülü, zaten omuzlarınızla göğsünüzü aynı anda sıkarsanız üst kaslarınızın çalıştığını hissedersiniz, ancak meme başından alt kısımda bir gerilme olmayacaktır, hani bazen erkek vücutçular kas şov yapıp memelerini oynatıyorlar ya, dikkat ederseniz üstlerden kaslar çeker yukarı göğsü, yani teknik olarak üst bölgeye dokunmadan cepleri genişletebilir yani kas kesmeye gerek kalmayabilir, yada kalabilir? buna tamamen doktor cevap verebilir, yani büyütmek istediği ölçü önemli bence kas kesimi vs karar verilmesi için, belki 300 belki 350 cc de kası kesmek gerekebilir, yani bunu en iyi doktor bilir karar verebilir, ilk seferde atıyorum 5 er cm kas kesilmiştir şimdi 1 er cm kesmek gerekecektir buda ilk ameliyat gibi acı olmayacağının göstergesidir, yani büyütme ile ilgili acıdan değilde kapsül temizleme kısmından nası bir acı oluşur hiç forumda görmedim ben yorum yapanda.

benim fikrim boyuttan memnun değilseniz büyütün masaya yatmışken, doktor söylesin yine aynı acıyı çekip çekmeyeceğinizi kasın kesilip kesimeyeceğini sizde ona göre karar verin, kapsül oluşturan protezlerin değiştirildiğini biliyorum bende yani eskisi yeniden takılmayacaktır zaten yenilenecek, ikinci operasyonu olmuş biri olarak söylüyorumki acı ilkinin % 3-5i ama bende ölçü büyütme olmadı, olmuşken büyütün gitsin mutlu olun

çok güzel anlatmışsın ne zamandır yoktun özlettin kendini.aynen tarif ettiğin gibi üst kısımda ağrı hissediyorum ara ara.ve bencede hazır masaya yatmışken ve zaten değişecekken doktor onay verirse daha büyük protez takılabilir.en azından ameliyat seni mutlu eder.sağlıkla sıhhatle iyileşmeni diliyorum en kısa zamanda :KK16:

geçmiş olsun cnm herşeyin bi bedeli olduğunu düşünürsek hayattta ki bu kapsüllerde bizim istediğimiz memelerin bedellerinden allah kimseye yaşatmasın dileğimiz.büyütmek istiyosan acıyı göze alcaksın dilediğin gibi olsun herşey hayırlısıyla inşallah...

hepinize teker teker teşekkür ederim..
acıkca sölemek gerekirse bu ameliyat olma fikri benı delirtiyor moralimi bozuyor düşünmek istemiyorum desem yeri..o surec ameliyat acısı izi ve maddi yonude cabası..üzgünüm anlıcanız..
doktoruma en yakında zmnda gidicem kendisi yok su an türkiyede..bakalım neler söylicek eger olurda içime sinmicek seyler söylerse alternatif doktor arayısna giricem galiba..bunları düşünmek sinirimi bozuyor.bilgilendiricem sizi...
sevgili badehan nden 2.kez ameliyat oldun ?kapsülmü olustu biraz bilgi verebilirmisin ??? cok mutlu olurm.

hangi doktora gideceksiniz kapsül tedavisi için, ne zaman olucak

ayrıca 250 yi ne kadar büyüteceksiniz 300 yapacaksınız mesela cep genişletmesi gerekecektir dar gelir ancak 270 fln için sığabilir yani operasyon sırasında dr karar verir eğer cep büyümesin istiyorsanız denenir 260 270 fln uygun olabilir çünkü bunlar çok küçük oynamalar, tabi küçük olduğu için görüntüde küçük değişiklikler olacaktır,

arzum77 benim bildiğim kadarıyla göğüsümüzün bütün yüzeyi kas ile kaplı değil, sanırım meme başının üst kısmında bir kısım kas ile örtülü, zaten omuzlarınızla göğsünüzü aynı anda sıkarsanız üst kaslarınızın çalıştığını hissedersiniz, ancak meme başından alt kısımda bir gerilme olmayacaktır, hani bazen erkek vücutçular kas şov yapıp memelerini oynatıyorlar ya, dikkat ederseniz üstlerden kaslar çeker yukarı göğsü, yani teknik olarak üst bölgeye dokunmadan cepleri genişletebilir yani kas kesmeye gerek kalmayabilir, yada kalabilir? buna tamamen doktor cevap verebilir, yani büyütmek istediği ölçü önemli bence kas kesimi vs karar verilmesi için, belki 300 belki 350 cc de kası kesmek gerekebilir, yani bunu en iyi doktor bilir karar verebilir, ilk seferde atıyorum 5 er cm kas kesilmiştir şimdi 1 er cm kesmek gerekecektir buda ilk ameliyat gibi acı olmayacağının göstergesidir, yani büyütme ile ilgili acıdan değilde kapsül temizleme kısmından nası bir acı oluşur hiç forumda görmedim ben yorum yapanda.

benim fikrim boyuttan memnun değilseniz büyütün masaya yatmışken, doktor söylesin yine aynı acıyı çekip çekmeyeceğinizi kasın kesilip kesimeyeceğini sizde ona göre karar verin, kapsül oluşturan protezlerin değiştirildiğini biliyorum bende yani eskisi yeniden takılmayacaktır zaten yenilenecek, ikinci operasyonu olmuş biri olarak söylüyorumki acı ilkinin % 3-5i ama bende ölçü büyütme olmadı, olmuşken büyütün gitsin mutlu olun

Canım kas altı ameliyatında protez tamamen kas altına koyuluyor.Altta kas olmasaydı bu yöntem direk olarak Dual plan sistemi gibi olacaktı.Yani üst taraf kas altına alt kısımda meme dokusu altına..Vücutcular kas şovu yaparken kol kaslarını kullanarak gögüs kaslarını hareket ettirebiliyorlar,çünkü kol kasları gögüs üst kaslarına baglıdır.Tabiki en iyisine doktor karar verecektir.Ama doktorun çok basit,acısız ameliyat dedigi yag alma operasyonunda bile ben daha çok acı duymuştum.O yüzden yaşayan bilir..Kapsül ameliyatı olayına gelince arkadaşımızn gözünü korkutmak istemem,bu yüzden yazmak istemedim ama bu ameliyatı olan arkadaşımın bir tanıdıgı var.Onunda bir sene geçmeden gögsünde kapsül oluşmuş ve ameliyat olmak zorunda kalmış.Bir gögsünden..Diger gögüs gayet saglıklı normal oldugu için doktor saglam olan gögüse dokunmayı uygun görmemiş.Ameliyattan ilk uyandıgı zamanki agrı ilk protez ameliyatından daha çok fazlaymış ve daha sancılı geçmiş..Ben o bayanla kıssada olsa konuştum.Bana anlattıgı söyledigi buydu.Şimdide sizlerle paylaşıyorum.250cc lik bir protezin boyutundan memnun olmayan bir bayana en az 300-350cc lik bir protez takılmalıki hastada memnun olsun.Bunun içinde mutlaka açılan cepte bir genişleme yapılacaktır..Neyse ben fikrimi,bilgimi paylaştım..En iyisi arkadaşımızın doktorla yapacagı görüşmedir.Doktorunuz şu anda Türkiyede degilmiş.Bence başka bir doktora gidin ve fikir alın derim ben.Daha sonra kendi doktorunuzda gelince kendi doktorunuza gider konuşursunuz.Buna göre tercih yaparsınız.Sevgiler..

en cok korktugum sey agrı..sanırım bu kişiye göre değişiyor agrı eşigi durumu..benim 3 gun baya agrım olmustu..koltukaltı oldugu için sanırım daha bi çoşkulu oldu sancım:) şimdi arkadaslar ben bu ameliyatı olmadan once doktorumla sunu konusmustuk..koltukaltı yontemı için diyorum..koltukaltından sadece deri altın ilerlenerek kasın arkasına ulaşılır. Kas kesilmez aralanır. Protez buradan yerleştirilir. Meme dokusu kesilmediği için iyileşme daha hızlı olur. kesinlikle hızlı iyileşmiştim dikiş yara olmadıgından ..koltukaltında da izlerim 1 sene içinde yokolmustu :KK43:ama işte kas agrısısnın gecmesi zmn almıstı.10 gun kdr.dolayısıyla kas kesme işlemi gibi bir sey soz konusu diil burda..kapsül ü temizlemede yine aynı sekilde kas kesilmeden yapılcagını umuyorum.ama agrım yine olacak malesef. :KK43: ve o süreç..size bilgi verecegim mutlaka..ya 2.ameliyat sonrasıda kapsül olursa endişesi yok diil.umarım kimse bu sorunu yasamaz.ben doktoruma göre harekt edicem..eger ki derse sol meme kalsın bırakıcam öyle ..cünkü her ne kdr büyük olmasını istesemde inanın o süreci yasamak bana cok zor geliyor..

en cok korktugum sey agrı..sanırım bu kişiye göre değişiyor agrı eşigi durumu..benim 3 gun baya agrım olmustu..koltukaltı oldugu için sanırım daha bi çoşkulu oldu sancım:) şimdi arkadaslar ben bu ameliyatı olmadan once doktorumla sunu konusmustuk..koltukaltı yontemı için diyorum..koltukaltından sadece deri altın ilerlenerek kasın arkasına ulaşılır. Kas kesilmez aralanır. Protez buradan yerleştirilir. Meme dokusu kesilmediği için iyileşme daha hızlı olur. kesinlikle hızlı iyileşmiştim dikiş yara olmadıgından ..koltukaltında da izlerim 1 sene içinde yokolmustu :KK43:ama işte kas agrısısnın gecmesi zmn almıstı.10 gun kdr.dolayısıyla kas kesme işlemi gibi bir sey soz konusu diil burda..kapsül ü temizlemede yine aynı sekilde kas kesilmeden yapılcagını umuyorum.ama agrım yine olacak malesef. :KK43: ve o süreç..size bilgi verecegim mutlaka..ya 2.ameliyat sonrasıda kapsül olursa endişesi yok diil.umarım kimse bu sorunu yasamaz.ben doktoruma göre harekt edicem..eger ki derse sol meme kalsın bırakıcam öyle ..cünkü her ne kdr büyük olmasını istesemde inanın o süreci yasamak bana cok zor geliyor..

Canim ameliyatini ankarada olmayi dusunuosan bildigim mukemmel bir doktor var 2.ameliyatini olmus biri olarak allah onu karsima cikardigi icin hergun sukrediorm..

Canim ameliyatini ankarada olmayi dusunuosan bildigim mukemmel bir doktor var 2.ameliyatini olmus biri olarak allah onu karsima cikardigi icin hergun sukrediorm..

Eki Görüntüle 348662 Eki Görüntüle 348663

a) Normal Göğüs Yapısı
b) Kas Altı Yerleşim
c) Kas Üstü Yerleşim

diğer resimde dual plan, dual plandaki fark kasın bir kısmı kullanılıyor tamamı kesilmiyor, yani bir miktar kas bırakılıyor altta, kızlar meme başının altından itibaren tamamen göğüs yapımız, arzum77 ninde dediği gibi meme başı üstündeki kas yapısıda omuz ordanda kol kaslarına birleşen bi sistem tam tarif edememiş olabilirim, şekillerden daha iyi anlaşılır

plasure arkadaşım senin geçmişteki yazışmalarını okudum kötü bir ilk operasyon geçirmişsin protezler çok yukarıda kalmış meme uçalrı aşağıda kalmış fln yani düzgün yerleştirilememiş fln bayağı üzülmüşsün, benimde şu an tam tersi durum var protezler aşağıda meme başları yukarıda kaldı bunu düzeltmek çok zor malesef çünkü protez şu an oturduğu yerden yukarı çekilerek alttan iç dikiş atılacak:KK43:( 2. operasyonunu kim yaptı nasıl düzeltti, ben yakup avşara olucam düzeltmeyi, açıkçası düzelmeyebilir diye çok korkuyorum, çünkü protezler olması gereken yerde dil her yerden iç dikiş atılacak sadece alttan olsa iyi:KK43:( kızlar benzer durumları yaşayan başarılı sonuçlar almış doktorlar arıyorum bende lütfen yardım edin insan kafayı yiyor ya

venüe cnm benim kapsülle alakası yok ama oda zor bi ameliyat o yüzden seninle iletişim halinde olmayı isterim,teknik olarak benzerlikler taşıyacak kısım kısım ameliyatlarımız, ama kapsülün değişik tedavi şekilleri var doktor hangisini uygun görürse öyle tedavi eder seni, çünkü kapsüller şekil bozukluğu yaratırken farklılıklar gösteriyor, kimi göğüs yana kayıyor kimi yukarı doğru bozuluyor vs, sende ne aşamada şu an kapsüllenme şekil bozukluğu başladımı, yabancı sitelerde ileri aşamada kapsüllenmelerde çok kötü görüntüler orta çıkmış resimler var, lütfen birbirimiz haberdar edelim ameliyat tarihi doktor konularında, ben bu aralar tarih netleştirmeye çalışıyorum

çok güzel anlatmışsın badehancım.ne zamandır yoktun özlettin kendini.aynen tarif ettiğin gibi üst kısımda ağrı hissediyorum ara ara.ve bencede hazır masaya yatmışken ve zaten değişecekken doktor onay verirse daha büyük protez takılabilir.en azından ameliyat seni mutlu eder.sağlıkla sıhhatle iyileşmeni diliyorum en kısa zamanda :KK16:

saol leyla10 burda insan kendini yanlız hissetmiyo sevinçler paylaşıldıkça artarken üzüntüler paylaşıldıkça azalıyor, ama bi yerde insan sorunundan uzak kalmak istiyor hergün yüzleşmek can yakıcı olabiliyor, o yüzden arada uzaktan takip etmekle yetindim ama bu aralar niyetlenince artık sık buralarda olucam herhalde:) 4 yıldır bu forumda meme yüzünden sıyırcam diye korkuyorum artık:) ilk 1-2 yıl araştırmakla geçti sonrada çözüm aramakla geçiyor işte:)

saol leyla10 burda insan kendini yanlız hissetmiyo sevinçler paylaşıldıkça artarken üzüntüler paylaşıldıkça azalıyor, ama bi yerde insan sorunundan uzak kalmak istiyor hergün yüzleşmek can yakıcı olabiliyor, o yüzden arada uzaktan takip etmekle yetindim ama bu aralar niyetlenince artık sık buralarda olucam herhalde:) 4 yıldır bu forumda meme yüzünden sıyırcam diye korkuyorum artık:) ilk 1-2 yıl araştırmakla geçti sonrada çözüm aramakla geçiyor işte:)

Allah beterinden korusun bitanem.derdini veren Allah dermanınıda verir inşallah en kısa zamanda.çok haklısın sen nasıl istersen öyle yap ,ara ver canın sıkılınca.ama özletme kendini.senin anlatımların bilgin çok hoşuma gidiyor.seviyorum kültürlü ,araştırmacı insanları :KK16::KK16:

Eki Görüntüle 348662 Eki Görüntüle 348663

a) Normal Göğüs Yapısı
b) Kas Altı Yerleşim
c) Kas Üstü Yerleşim

diğer resimde dual plan, dual plandaki fark kasın bir kısmı kullanılıyor tamamı kesilmiyor, yani bir miktar kas bırakılıyor altta, kızlar meme başının altından itibaren tamamen göğüs yapımız, arzum77 ninde dediği gibi meme başı üstündeki kas yapısıda omuz ordanda kol kaslarına birleşen bi sistem tam tarif edememiş olabilirim, şekillerden daha iyi anlaşılır

plasure arkadaşım senin geçmişteki yazışmalarını okudum kötü bir ilk operasyon geçirmişsin protezler çok yukarıda kalmış meme uçalrı aşağıda kalmış fln yani düzgün yerleştirilememiş fln bayağı üzülmüşsün, benimde şu an tam tersi durum var protezler aşağıda meme başları yukarıda kaldı bunu düzeltmek çok zor malesef çünkü protez şu an oturduğu yerden yukarı çekilerek alttan iç dikiş atılacak:KK43:( 2. operasyonunu kim yaptı nasıl düzeltti, ben yakup avşara olucam düzeltmeyi, açıkçası düzelmeyebilir diye çok korkuyorum, çünkü protezler olması gereken yerde dil her yerden iç dikiş atılacak sadece alttan olsa iyi:KK43:( kızlar benzer durumları yaşayan başarılı sonuçlar almış doktorlar arıyorum bende lütfen yardım edin insan kafayı yiyor ya

venüe cnm benim kapsülle alakası yok ama oda zor bi ameliyat o yüzden seninle iletişim halinde olmayı isterim,teknik olarak benzerlikler taşıyacak kısım kısım ameliyatlarımız, ama kapsülün değişik tedavi şekilleri var doktor hangisini uygun görürse öyle tedavi eder seni, çünkü kapsüller şekil bozukluğu yaratırken farklılıklar gösteriyor, kimi göğüs yana kayıyor kimi yukarı doğru bozuluyor vs, sende ne aşamada şu an kapsüllenme şekil bozukluğu başladımı, yabancı sitelerde ileri aşamada kapsüllenmelerde çok kötü görüntüler orta çıkmış resimler var, lütfen birbirimiz haberdar edelim ameliyat tarihi doktor konularında, ben bu aralar tarih netleştirmeye çalışıyorum

badehan benım kapsülü farletmem söle oldu 2sinede elledigimde sag memem daha ufak geldi elime kapsül protezi sıkıştırdıgından kendi olmayan memem yumusak üstünde kaldı yanı su an masaj fln yaptıgımda protezz sabıt duruo o kdr sert içerde yani..simdilik içerde sert ölece baskı yapıyo.şekili az bozuldu üstlerden aşagıya baskı var gibi yandan hele dolgun durmuyo ya aynalardan kaçıyorum desem yerı :KK43: yanı bu yenı bi durum diil 1 senedir bunun stresiyle yasıyorum düzelir diye umıt ettim agrıda olmayınca üstünde düşünmedim ama bu stresle yasamak benı mutsuz edio...bi hal caresine bakmak istiyorum :KK43:düşünsenize bi hevesle ameliat oldum ve gercekten ayarlamam vs benım için cok zor olmustu ve sonuc benı memnun etmedi (boyut) simdide kapsül malesef.
mail adresimi verıyorm sana terramitca@hotmail.com burdanda yazısabiliriz.

cok teşekkür ederim..ama ankara benım için cok zor olur :KK43:

Saol canim ama benim doktorumun yaptigi cok opersayonu gordum neleri duzeltmis seninkini duzeltmeme sansi yok zaten kari koca giriolar ameliyata 2doktor birden biri kadin biri erkek olunca cok daha basarili oluyor..ama eger ankara zorsa senin icin baris cakir'i dusunebilirsin biraz pahali yapio ama bu da para verecegin cogu seyden onemli bence..

X